ATUR ULANG PASSWORD

Atur ulang password

Lupa password Anda? Masukkan alamat email.

2VEE Pomade - Marvel Comics

2VEE Pomade - Marvel Comics

User's Average Rating

4.3

Effectiveness

4.5/5

Packaging

4.5/5

Texture

4.3/5

Value for money

4.0/5

4 of 4 reviewers recommend this product

Repurchase

yes

2

no

1

maybe

1
The water based pomade in Marvel Comics packaging is suitable for creating a natural look. It is easy to wash, not sticky and smell nice. One of the four collectible marvel series that you can have for yourself or give as a present. How to open the container : If you turn the lever at the bottom of the steel container counter-clockwise, a plastic vessel carrying wax will come out. To use the product, simply take the round lid off the plastic vessel How to use the pomade : CLEAN STYLE AFTER DRYING the hair thoroughly, apply an appropriate amount to the palm of your hand, then grasp it with your palm. Stretch it firmly, and CLEAN YOUR HAIR

Tags:

Community Review

Sort By

20 December 2018

Effectiveness

4.0/5

Packaging

5.0/5

Texture

4.0/5

Value for money

4.0/5

Tertarik karena liat beberapa beauty vlogger pada review inii terus packaging nya gemes dan simple. Walaupun emang harganya agak gak bersahabat tapi worth it to buy.
(0)
(0)

16 December 2018

Effectiveness

4.0/5

Packaging

5.0/5

Texture

4.0/5

Value for money

4.0/5

nah ini tuh pernah direview sama salah satu beautyvloger di indonesia yang membuat aku jadi tertarik untuk membelinyaa karena produk ini memiliki packaging yang menarik simple dan classy jadi aku suka banget. teksturnya juga bagus banget jatuh cinta sama produk ini tapi harganya menurutku agak sedikit pricey
(2)
(0)

08 December 2018

Effectiveness

5.0/5

Packaging

4.0/5

Texture

4.0/5

Value for money

4.0/5

sering diulas oleh para beauty blogger kenamaan tanah air karena kualitas lipstiknya yang memuaskan dengan kualitas yang tak kalah dari brand lain, yang juga menjadi perbincangan hangat para pecinta produk. Produknya the best pokokknya Woi
(0)
(0)

04 December 2018

Effectiveness

5.0/5

Packaging

4.0/5

Texture

5.0/5

Value for money

4.0/5

The water based pomade in Marvel Comics packaging is suitable for creating a natural look. It is easy to wash, not sticky and smell nice. One of the four collectible marvel series that you can have for yourself or give as a present. How to open the container : If you turn the lever at the bottom of the steel container counter-clockwise, a plastic vessel carrying wax will come out. To use the product, simply take the round lid off the plastic vessel How to use the pomade : CLEAN STYLE AFTER DRYING the hair thoroughly, apply an appropriate amount to the palm of your hand, then grasp it with your palm. Stretch it firmly, and CLEAN YOUR HAIR
(0)
(0)

Popular Reviews

Vaseline

Repairing Jelly

4.4
10632 Reviews

Beauty Glossary

Animal Testing merupakan proses uji coba pada hewan yang biasanya dilakukan untuk mengetes sebuah produk kecantikan sebelum diluncurkan ke p...

Animal Testing

Stay in the loop!

Follow us on social media