ATUR ULANG PASSWORD

Atur ulang password

Lupa password Anda? Masukkan alamat email.

Nature Republic Aloe Vera Soothing Gel

Nature Republic Aloe Vera Soothing Gel

User's Average Rating

4.3
Effectiveness
Packaging
Texture
Value for money

10944 of 12007 reviewers recommend this product

Repurchase
8095
1665
2247
Yes
No
Maybe
This soothing gel contains California CCDF certified organic Aloe Vera and mild to skin. Good for moisturizing face, arms, lets and hair. Instant moisturizing without sticky feel.

1. Moisturizing Sleeping Pack

Mix a few drops of facial oil with Aloe Vera Soothing Gel to make into a rich multi moisturizer. You may use it as a sleeping pack or a daily moisturizer! Moisture-retention level increases with an extra drip of facial oil!

2. Glowing Skin Makeup

Mix makeup primer and Aloe Vera Soothing Gel at the ratio of 2:1. Apply the blend gently over your face to create a natural glowing look. Keep your skin moisturized all day even with your makeup on!

3. Moisture Replenish for Body

Try using with rich oils like olive or argan oil for double-moisturizing effect! Gently massage and moisturize your entire body.

4. Silky Smooth Hair Treatment

Use it like a hair serum to your split ends for an instant shine & long-lasting rejuvenation.

5. Cooling Eyes & Moisturizing Lips

Place a moistened cotton pad with Aloe Vera Soothing Gel on puffed-up eyes for cooling and on chipped lips for moisturizing.

6. Light Aftershave Soothing Gel

Use as a mild emollient treatment for soothing irritated skin after shave!

7. Great soothing for men's aftershave and even for women's legs!

Hydrating Nail Essence For Healthy Nails

If you are a big nail-art lover, should protect your nails now!

Keep your nails hydrated & healthy simply with Aloe Vera Soothing Gel.

Aloe vera leaf extract (92%), ethanol, glyceryl polyacrylate, dipropylene glycol, butyleneglycol, glycerin, propylene glycol, 1,2-hexanediol, polyglutamic acid, betaine , Sodium hyaluronate, Karen dulcis extract, spearmint extract, lemon balm extract, carbomer, phage-60 hydrogenated castor oil, triethanolamine, phenoxyethanol, purified water, disodium DTA

Tags:

Community Review

Sort By

User's Rating

Effectiveness
Packaging
Texture
Value for money

23 April 2019

ini di aku ngaruh banget buat ngobatin jerawat dan beruntusan, muka jadi alus, bau alkoholnya kuat banget, biasanya aku pake pagi dan malam dibawa tidur, lumayan awet
(0)
(0)

User's Rating

Effectiveness
Packaging
Texture
Value for money

23 April 2019

kata temen-temen ini worth it banget buat ngilangin bruntusan, tapi sayangnya di aku malah jadi bruntusan, soalnya kulitku sensitif dan ini ada alcohol nya:(
(0)
(0)

User's Rating

Effectiveness
Packaging
Texture
Value for money

23 April 2019

enak banget pas dipake, dingin dan nge moisturize kulit. bisa juga dipake di bibir buat bikin bibir jadi gak kering pecah-pecah. all in one banget deh pokoknya
(0)
(0)

User's Rating

Effectiveness
Packaging
Texture
Value for money

23 April 2019

Ini mosturizer pertama aku dan langsung cocok abis bangun tidur tuh muka jdi kenyal pake ini trus juga ngurangin bekas jerawat. Trus harganya terjangkau juga. Tapi gatau deh kalo dibanding mostu yang lain gmn. Kalo ditanya aku bakal beli lagi atau ga kayanya mau si tapi pengen coba yang lain juga tapi sejauh ini not bad buat kulit ku yang sensitif
(0)
(0)

User's Rating

Effectiveness
Packaging
Texture
Value for money

23 April 2019

Aku pake ini untuk muka dan rambut sih Kalau untuk muka fungsinya sebagai moisturizer tp saat dipake dimuka bulu bulu halus ku tambah banyak sepertinya efek dari aloe vera nya haha tapi lumayan worth it untuk dibeli kok! Mayan bisa buat nebelin rambut, ngehalusin rambut, menghitamkan rambut. Untuk muka paling ada efek seger dan calming aja
(0)
(0)

Popular Reviews

Vaseline

Repairing Jelly

4.4
10418 Reviews

Beauty Glossary

Spons yang terbuat dari tanaman konjac/konnyaku dan efektif digunakan sebagai alat untuk membersihkan sekaligus mengeksfoliasi kulit wajah....

Konjac Sponge

Stay in the loop!

Follow us on social media