ATUR ULANG PASSWORD

Atur ulang password

Lupa password Anda? Masukkan alamat email.

Nature Republic Aloe Vera Soothing Gel

Nature Republic Aloe Vera Soothing Gel

User's Average Rating

4.3

Effectiveness

4.2/5

Packaging

4.1/5

Texture

4.6/5

Value for money

4.3/5

11168 of 12277 reviewers recommend this product

Repurchase

yes

8256

no

1723

maybe

2298
Mild formula free from paraben, natural oil and artificial colors. This soothing gel with 92% organic aloe vera certified by Organic Famers can be used to mildly moisturize various parts of the body such as the face, arms, legs, and hair.

1. Moisturizing Sleeping Pack Mix a few drops of facial oil with Aloe Vera Soothing Gel to make into a rich multi moisturizer. You may use it as a sleeping pack or a daily moisturizer! Moisture-retention level increases with an extra drip of facial oil! 2. Glowing Skin Makeup Mix makeup primer and Aloe Vera Soothing Gel at the ratio of 2:1. Apply the blend gently over your face to create a natural glowing look. Keep your skin moisturized all day even with your makeup on! 3. Moisture Replenish for Body Try using with rich oils like olive or argan oil for double-moisturizing effect! Gently massage and moisturize your entire body. 4. Silky Smooth Hair Treatment Use it like a hair serum to your split ends for an instant shine & long-lasting rejuvenation. 5. Cooling Eyes & Moisturizing Lips Place a moistened cotton pad with Aloe Vera Soothing Gel on puffed-up eyes for cooling and on chipped lips for moisturizing. 6. Light Aftershave Soothing Gel Use as a mild emollient treatment for soothing irritated skin after shave! 7. Great soothing for men`s aftershave and even for women`s legs! Hydrating Nail Essence For Healthy Nails If you are a big nail-art lover, should protect your nails now! Keep your nails hydrated & healthy simply with Aloe Vera Soothing Gel.

Aloe vera leaf extract (92%), ethanol, glyceryl polyacrylate, dipropylene glycol, butyleneglycol, glycerin, propylene glycol, 1,2-hexanediol, polyglutamic acid, betaine , Sodium hyaluronate, Karen dulcis extract, spearmint extract, lemon balm extract, carbomer, phage-60 hydrogenated castor oil, triethanolamine, phenoxyethanol, purified water, disodium DTA

Tags:

Community Review

Sort By

15 June 2019

Effectiveness

3.0/5

Packaging

4.0/5

Texture

5.0/5

Value for money

5.0/5

Gel ini multifungsi. Biasanya aku pakai buat pelembap, campuran buat face mist, body lotion sama dipakai di rambut. Kalau untuk mengurangi beruntusan/jerawat kurang ada reaksinya di wajah aku. Tapi cukup ngelembapin kok. Awet bgt aku beli 1 jar udah hampir 6 bulan belum habis sampai sekarang
(0)
(0)

15 June 2019

Effectiveness

5.0/5

Packaging

4.0/5

Texture

5.0/5

Value for money

4.0/5

Produknya ini bagus banget di kulit aku yang jenis nya kombinasi. Apalagi pas lagi ada jerawat hanya di totol tipis terus kempes dehh. Sesukaaa itu sama produk ini 😘. Abis produk ini juga lama buat aku yang masih anak sekolahan. Produk ini aku rekomen banget👍
(0)
(0)

14 June 2019

Effectiveness

1.0/5

Packaging

3.0/5

Texture

4.0/5

Value for money

5.0/5

sangat worth it dgn harga 90rb an isinya banyaaaaaaak, hollygrail nya banyak orang tapi kurang cocok di aku malah bikin iritasi mungkin karena ada alkoholnya (balik lagi cocok cocokan ya) tapi untuk kulit sensitif ku ga cocok huhuhu
(0)
(0)

14 June 2019

Effectiveness

4.0/5

Packaging

4.0/5

Texture

5.0/5

Value for money

5.0/5

cocok di kulit muka aku yang acne prone sensitive, tekstur gel nya yang lembut bikin muka lebih adem dan terhidrasi. harganya juga affordble, selalu repurchase dan belum ada keinginan ganti ke merk yang lain.
(0)
(0)

14 June 2019

Effectiveness

5.0/5

Packaging

5.0/5

Texture

5.0/5

Value for money

5.0/5

Ini adalah salah satu obat apabila aku ada masalah pada kulit dia emng bener bener bagus dan sebegitu cintannya aku sama produk ini aku sangat menyarankan kalian
(0)
(0)

Popular Reviews

Vaseline

Repairing Jelly

4.4
10632 Reviews

Beauty Glossary

Animal Testing merupakan proses uji coba pada hewan yang biasanya dilakukan untuk mengetes sebuah produk kecantikan sebelum diluncurkan ke p...

Animal Testing

Stay in the loop!

Follow us on social media