ATUR ULANG PASSWORD

Atur ulang password

Lupa password Anda? Masukkan alamat email.

Avene Gentle Protective Toner 200ml

Avene Gentle Protective Toner 200ml

User's Average Rating

4.5

Effectiveness

4.6/5

Packaging

4.6/5

Texture

4.7/5

Value for money

4.0/5

21 of 21 reviewers recommend this product

Repurchase

yes

17

no

2

maybe

2

Perfects your make-up and protects your skin.


Benefits

  • Protects : Enriched in silicates, protects your skin gently. Alcohol-free, respects the integrity of each skin type, even the most sensitive.
  • Soothes : Avène Thermal Spring Water, soothing, softening, provides your skin with an instant feeling of comfort.

Is it for me?

The Gentle toner is particularly recommended for dry sensitive skin.

HOW TO USE

  • Shake bottle well before use to homogenize the biphasic formula.
  • Apply with a soft cotton pad to face and neck following the Gentle milk cleanser.

Tags:

Community Review

Sort By

15 February 2019

Effectiveness

3.0/5

Packaging

2.0/5

Texture

3.0/5

Value for money

3.0/5

Ini enak banget dipakek Di kulit wajah berapa banget efek calming redness Di wajahku Pascagoula ekstraksi wajah Dan wanginya soft ku sukak banget gak neko-neko,susah di Cari drugstore Di daerah ku Dan mahalll harus super irit makenya Teksturenya juga watery Dan packaging nya simple
(0)
(0)

21 December 2018

Effectiveness

5.0/5

Packaging

5.0/5

Texture

5.0/5

Value for money

4.0/5

Balikin ph kulit jadi normal lagi setelah cuci muka. Tiap hari aku pake habis cuci muka dan ga bikin kulit aku berminyak, teksturnya kaya air jd langsung nyerep ke kulit tanpa harus dikeringin
(0)
(0)

18 December 2018

Effectiveness

5.0/5

Packaging

5.0/5

Texture

5.0/5

Value for money

5.0/5

luvvv banget sama toner ini, gak bikin muka aku kering atau breakout setelah pemakaian. krn udh bbrp coba toner ada yg bikin muka aku kering sehinggal mncul bruntusan huhu. worth to buy banget!!! bruntusan gak muncul lagi dan di aku kyk bisa bikin brigthening😍
(0)
(0)

17 December 2018

Effectiveness

5.0/5

Packaging

4.0/5

Texture

5.0/5

Value for money

5.0/5

#FreshToner Ininitem yang wajib banget dipunya ya. Setelah cuci muka wajib banget pake yg namanya toner. Buat hidrasi kulit muka. Karna ada sebagian fw yang kering. Nah ini tuh super duper gentle bngt di kulit
(1)
(0)

14 December 2018

Effectiveness

5.0/5

Packaging

5.0/5

Texture

5.0/5

Value for money

4.0/5

this is a nice gentle toner i like to use when i want something really gentle. no alcohol. it is a pretty simple formula that works really well! there was a set with a 100 ML toner to go with the regular size toner (200 mL), for the same price, so i jumped at the chance! no fragrance, no alcohol, this is a really nice toner, this is ideal for dry skin or sensitive skin
(0)
(0)

Popular Reviews

Vaseline

Repairing Jelly

4.4
10682 Reviews

Beauty Glossary

Perawatan wajah yang dilakukan menggunakan krim topikal yang mengandung bakteri probiotik sehat dan berfungsi untuk meredakan inflamasi, hor...

Stay in the loop!

Follow us on social media