ATUR ULANG PASSWORD

Atur ulang password

Lupa password Anda? Masukkan alamat email.

FRESH Rose Floral Toner

FRESH Rose Floral Toner

User's Average Rating

4.1

Effectiveness

4.5/5

Packaging

4.0/5

Texture

4.0/5

Value for money

4.0/5

2 of 2 reviewers recommend this product

Repurchase

yes

no

1

maybe

1
The cooling mist moisturizes for 24 hours and works to clarify all skin types—even sensitive—for a healthy, dewy look. It’s made from pure rosewater, revered since antiquity (thanks Cleopatra) for its calming and soothing benefits. Throw it in your purse or desk drawer to rehydrate and refresh your complexion throughout the day with its heavenly light rose scent.

Tags:

Community Review

Sort By

19 March 2019

Effectiveness

4.0/5

Packaging

5.0/5

Texture

4.0/5

Value for money

5.0/5

gorgeous rose scent (being the fact that this is mostly made of rose extracts & juices/oils), aesthetically pleasing! the bottle contains rose petals suspended in the black tea coloured liquid, giving it a vintage vibe, easy to dispense- almost like an olive oil bottle with a stopper top containing a hole under a screw cap. this makes it easy to not overuse, refreshing & lightly hydrating. i use this post cleansing & before moisturising
(0)
(0)

13 August 2018

Effectiveness

5.0/5

Packaging

3.0/5

Texture

4.0/5

Value for money

3.0/5

Udah coba produk ini, dapat sample dari temen ku. Gak bikin kering dan bikin fresh muka, karena pas diaplikasi, berasa dingin2 gimana gitu.. kondisi kamar aku gak dingin loh.. dan wanginya berasa banget.. wangi rose tp yang elegan gitu.. gimana deskripsiin wangi ya.. hmmm.. anyway aku aplikasiinnya dengan tepuk2 diwajah aja dan gak banyak2.. asal basahin muka.. tapi efeknya bikin lebih glow besok paginya.. haha.. tapiiiiiiiiiiiiiii sayangnya dia agak mahal :( jadi mikir2 untuk repurchase..
(1)
(0)

Popular Reviews

Vaseline

Repairing Jelly

4.4
10796 Reviews

Beauty Glossary

M

Cairan bertekstur kental, terasa manis, yang berasal dari lebah. Selain dikonsumsi, madu juga bisa digunakan sebagai salah satu kandungan da...

Stay in the loop!

Follow us on social media