ATUR ULANG PASSWORD

Atur ulang password

Lupa password Anda? Masukkan alamat email.

Ecotools Pure Complexion Facial Sponge/Deep Cleansing

Ecotools Pure Complexion Facial Sponge/Deep Cleansing

User's Average Rating

4.3
Durability
Eficiency
Packaging
Value for money

4 of 4 reviewers recommend this product

Repurchase
3
1
Yes
No
Maybe
One of the newest trends in skincare is Konjac and our NEW unique Pure Complexion Facial Sponge is handmade with 100 percent natural ingredients, including Konjac* vegetable fiber!Designed for a better clean that reveals smooth, refreshed skin, our sponge is dermatologist tested for use both morning and night! Use it to wash away dirt, oil and makeup, leaving skin glowing! The exfoliating bamboo charcoal removes old skin cells impurities and leaves skin glowing. Handmade with 100% natural ingredients, including Konjac vegetable fiber and bamboo charcoal. Dermatologist Tested EcoTools paper packaging is made from 80% Recycled and 100% Recyclable Paper.

Tags:

Community Review

Sort By

User's Rating

Durability
Eficiency
Packaging
Value for money

20 December 2018

Ini cukup enak sih buat deep cleansing karna teksturnya memang rasa kasar gitu. Walaupun ini rada kasar tapi ngga bikin iritasi atau luka ya. Aku ngerasanya semua noda keangkat
(0)
(0)

User's Rating

Durability
Eficiency
Packaging
Value for money

20 December 2018

I own the Clarisonic Mia so I didn't have high expectations for this product but boy was I blown away!!!! I was amazed at how lightweight this product is and how soft it gets once water is added. I loved how easily it soaks up your cleanser and how soft it is when it's placed on your skin. Once you're done cleansing, you simply wash it off and lay it flat to dry for the next time you use it. I have already made the switch and took this with me on a trip instead of my Clarisonic! It was so much easier to carry this around!
(1)
(0)

User's Rating

Durability
Eficiency
Packaging
Value for money

12 December 2018

Ini cukup enak sih buat deep cleansing karna teksturnya memang rasa kasar gitu. Walaupun ini rada kasar tapi ngga bikin iritasi atau luka ya. Aku ngerasanya semua noda keangkat banget sama ini
(3)
(0)

User's Rating

Durability
Eficiency
Packaging
Value for money

04 December 2018

Purchased at Sociolla

Ini pertama kali aku beli konjac sponge. Begitu pakai langsung jatuh cinta sebenernya sama konjac sponge ini. Kulit jadi berasa halus, kenyal, dan bright abis cuci muka dan pakai ini. Sebenernya pengen beli lagi, cuma aku tuh orang nya jijian. Kalau ngeliat si sponge abis dipake dan ditaro aja dikamar mandi, was-was banget spongenya nanti kotor, terkontaminasi sama kuman, atau bekas pemakaianlah. Jadinya aku ga repurchase lagi yang sejenis ini. Padahal penting loh chemical exfo itu, biar deep cleansing, membersihkan kotoran yang menyumbat di pori-pori.
(0)
(0)

Popular Reviews

Vaseline

Repairing Jelly

4.4
10390 Reviews

Beauty Glossary

Prosedur pengambilan sample dari sel leher rahim untuk diuji secara mikroskopis demi mengetahui adanya ketidaknormalan atau mengidentifikasi...

Stay in the loop!

Follow us on social media