ATUR ULANG PASSWORD

Atur ulang password

Lupa password Anda? Masukkan alamat email.

beautyblender Micro Mini Green

beautyblender Micro Mini Green

User's Average Rating

4.3
Durability
Eficiency
Packaging
Value for money

6 of 6 reviewers recommend this product

Repurchase
1
2
3
Yes
No
Maybe
The mini beautyblender with laser focus! Finally a tool to ensure professional-style contouring, highlighting and concealing which can easily be accomplished by a makeup novice or a makeupnista. Micro.mini is ¼ the size of the original beautyblender®, but grows to twice its size when wet, making it the perfect size to maneuver into small areas such as the under eye, inner eye corners, lids, brow bones, sides of the nose, top of the cheeks and acne spots. beautyblender® features an open cell structure that fills with small amounts of water when wet. This allows the sponge to be “full” so that the makeup product sits on top of the sponge rather than being absorbed, allowing you to use less product every time. Handcrafted in the USA. How to use: HIGHLIGHTINGFor linear highlighting use micro.mini`s pointed side to apply your highlighting product: Down the center ridge of nose Under eyebrows Corners of eyes For diffused highlighting use the round, fuller bottom to create a broader, defined effect: Top of cheekbones Area between temple and cheekbones Ball of chin Outer corners of eyes CONTOURINGFor sharp, controlled shaping use the small tip of micro.mini with your favorite contouring product to: Sculpt cheek shape Sculpt nose shape Chisel your jawline Contour the hollow of eyes  For softer shaping use the larger, rounded end of micro.mini to: Shade the outer perimeter of your face, forehead, temples, cheeks and jaw

Tags:

Community Review

Sort By

User's Rating

Durability
Eficiency
Packaging
Value for money

12 December 2018

Pernah pake ini buat nge blend concealer di bawah mata enak banget huhu karna kecil kali yah. Buat ngeblend contour stick di hidung juga oke banget. Harganya sangat pricey, tapi emang rasa squishy nya juga beda dia lebih empukk
(3)
(0)

User's Rating

Durability
Eficiency
Packaging
Value for money

08 December 2018

Blender ukuran kecil kayak gini sangat membantu buat ngeblend concealer di bagian yang lebih kecil kayak undereye atau bidge of the nose buat ngehighlight.
(1)
(0)

User's Rating

Durability
Eficiency
Packaging
Value for money

08 December 2018

Ini bagus banget beauty blendernya buat ngeblend area bawah mata atau bagian pipi buat blend blush on. Dia teksturnya empuk banget dan lumayan ngembang.
(0)
(0)

User's Rating

Durability
Eficiency
Packaging
Value for money

07 December 2018

ini enak banget kalo dibuat ngeblend concealer bawah mata, cepet, sizenya juga kecil jadi enak buat dibawa bawa, ngga cepet sobek juga jadi overall suka!
(0)
(0)

User's Rating

Durability
Eficiency
Packaging
Value for money

04 December 2018

Bagus buat aplikasiin concealer d bagian bawah mata atau bekas jerawat,gampang utk ngblend concealer dan shading hidung,tp harganya aga sedikit mahal tp overall bgs
(0)
(0)

Popular Reviews

Purbasari

Color Matte

4.2
9268 Reviews

Vaseline

Repairing Jelly

4.4
9166 Reviews

Beauty Glossary

T

TOL

TOL atau Triangle of Light, yaitu area segitiga di bawah mata yang dihighlight menggunakan concealer.

Stay in the loop!

Follow us on social media