ATUR ULANG PASSWORD

Atur ulang password

Lupa password Anda? Masukkan alamat email.

beautyblender Micro Mini Green

beautyblender Micro Mini Green

User's Average Rating

4.3

Durability

4.7/5

Eficiency

0.0/5

Packaging

4.3/5

Value for money

3.6/5

7 of 7 reviewers recommend this product

Repurchase

yes

1

no

2

maybe

4
The mini beautyblender with laser focus! Finally a tool to ensure professional-style contouring, highlighting and concealing which can easily be accomplished by a makeup novice or a makeupnista. Micro.mini is ¼ the size of the original beautyblender®, but grows to twice its size when wet, making it the perfect size to maneuver into small areas such as the under eye, inner eye corners, lids, brow bones, sides of the nose, top of the cheeks and acne spots. beautyblender® features an open cell structure that fills with small amounts of water when wet. This allows the sponge to be “full” so that the makeup product sits on top of the sponge rather than being absorbed, allowing you to use less product every time. Handcrafted in the USA. How to use: HIGHLIGHTINGFor linear highlighting use micro.mini`s pointed side to apply your highlighting product: Down the center ridge of nose Under eyebrows Corners of eyes For diffused highlighting use the round, fuller bottom to create a broader, defined effect: Top of cheekbones Area between temple and cheekbones Ball of chin Outer corners of eyes CONTOURINGFor sharp, controlled shaping use the small tip of micro.mini with your favorite contouring product to: Sculpt cheek shape Sculpt nose shape Chisel your jawline Contour the hollow of eyes  For softer shaping use the larger, rounded end of micro.mini to: Shade the outer perimeter of your face, forehead, temples, cheeks and jaw

Tags:

Community Review

Sort By

23 April 2019

Durability

4.0/5

Eficiency

4.0/5

Packaging

5.0/5

Value for money

4.0/5

pake ini sih biasanya untuk area bawah mata atau area area yang aga susah dijangkau oleh beauty blender yang ukurannya besar. ini bagus dan bikn makeup flawless juga
(0)
(0)

12 December 2018

Durability

5.0/5

Eficiency

5.0/5

Packaging

5.0/5

Value for money

1.0/5

Pernah pake ini buat nge blend concealer di bawah mata enak banget huhu karna kecil kali yah. Buat ngeblend contour stick di hidung juga oke banget. Harganya sangat pricey, tapi emang rasa squishy nya juga beda dia lebih empukk
(3)
(0)

08 December 2018

Durability

5.0/5

Eficiency

5.0/5

Packaging

4.0/5

Value for money

4.0/5

Blender ukuran kecil kayak gini sangat membantu buat ngeblend concealer di bagian yang lebih kecil kayak undereye atau bidge of the nose buat ngehighlight.
(1)
(0)

08 December 2018

Durability

5.0/5

Eficiency

5.0/5

Packaging

5.0/5

Value for money

5.0/5

Ini bagus banget beauty blendernya buat ngeblend area bawah mata atau bagian pipi buat blend blush on. Dia teksturnya empuk banget dan lumayan ngembang.
(0)
(0)

07 December 2018

Durability

4.0/5

Eficiency

4.0/5

Packaging

3.0/5

Value for money

4.0/5

ini enak banget kalo dibuat ngeblend concealer bawah mata, cepet, sizenya juga kecil jadi enak buat dibawa bawa, ngga cepet sobek juga jadi overall suka!
(0)
(0)

Popular Reviews

Vaseline

Repairing Jelly

4.4
10579 Reviews

Beauty Glossary

Merupakan proses pembersihan pori-pori kulit yang tersumbat sebum berlebih, atau pun sel-sel kulit mati yang menumpuk sehingga menjadi peran...

Stay in the loop!

Follow us on social media