ATUR ULANG PASSWORD

Atur ulang password

Lupa password Anda? Masukkan alamat email.

Masami Shouko Teardrop Blender

Masami Shouko Teardrop Blender

User's Average Rating

4.5

Durability

4.5/5

Eficiency

0.0/5

Packaging

4.5/5

Value for money

4.5/5

61 of 63 reviewers recommend this product

Repurchase

yes

44

no

9

maybe

10
Size : 6 x 4 cm An all-time favourite beauty sponge that will deliver flawless application of any face or cheek products. Round base for foundation or powder, side for blush/contour/highlight, pointed top for concealer. How to use? Wet sponge and firmly squeeze out all excess water until sponge is slightly damp. When applying makeup, bounce the sponge lightly, DO NOT rub. To erase makeup – drag blender across the area to lift off excess makeup. To clean your sponge, simply hand wash with gentle soap in mild water until sponge is clean. Rinse well and air dry. Beauty Blender does not absorb makeup and is latex free, odor free and non-allergenic.

Tags:

Community Review

Sort By

10 May 2019

Durability

5.0/5

Eficiency

5.0/5

Packaging

5.0/5

Value for money

5.0/5

  • Variant: Pink
my all time fav beauty blender. empuknya pas, awet bgt gacepet jamuran&sobek. harganya jg mnrtku gaterlalu mahal dibanding sponge lain. udah pernah beli merk2 lain ujung2nya repurchase sponge ini terus
(0)
(0)

10 May 2019

Purchased at Sociolla

Durability

4.0/5

Eficiency

5.0/5

Packaging

4.0/5

Value for money

4.0/5

Enak dipakai, kalau dibasahin ngembang dan sangat squishy, cocok untuk dipakai ngblend foundation. Dia tidak begitu menyerap produk jadi bagus banget untuk mengaplikasi foundation
(0)
(0)

01 May 2019

Purchased at Sociolla

Durability

5.0/5

Eficiency

5.0/5

Packaging

5.0/5

Value for money

5.0/5

andalan yg selalu ada di mini vanity aku, cukup bounchy untuk ngeblend foundation jd super gampang. karena bentuknya yg teardrop, jd biasanya aku pakai bagian atasnya yg agak mericut untuk menjangkau area-area yang sulit kejangkau, seperti pinggir hidung dan bagian inner corner mata.
(0)
(0)

20 April 2019

Purchased at Sociolla

Durability

5.0/5

Eficiency

5.0/5

Packaging

5.0/5

Value for money

5.0/5

Masami shouko is luvvvv! Hehehehe what more could i saayyy. I use this everyday and actually my favorite makeup tools lol this one blend my foundie so well duuuuh im a fan im actually thinking about buying another one cause mine kinda broke now lol
(0)
(0)

11 April 2019

Purchased at Sociolla

Durability

5.0/5

Eficiency

5.0/5

Packaging

4.0/5

Value for money

5.0/5

Beneran dipake sampe buluk karena seenak itu, pake cuci pake. Harga segitu beneran ga expect bakal bagus atau gimana. Pluffy, bikin foundation jadi flawless, effortless banget kalo meap an, luvvvv
(0)
(0)

Popular Reviews

Vaseline

Repairing Jelly

4.4
10562 Reviews

Beauty Glossary

Masker dalam bentuk lembaran yang sudah direndam oleh essence atau kandungan lain yang bermanfaat untuk kulit. Jenis masker ini dipopulerkan...

Sheet Mask

Stay in the loop!

Follow us on social media