ATUR ULANG PASSWORD

Atur ulang password

Lupa password Anda? Masukkan alamat email.

Armando Caruso Mini Beauty Blender (Neon Pink)

Armando Caruso Mini Beauty Blender (Neon Pink)

User's Average Rating

4.3
Durability
Eficiency
Packaging
Value for money

23 of 23 reviewers recommend this product

Repurchase
11
1
11
Yes
No
Maybe
Makeup sponge applicator specially designed to create flawless application of foundation / powder / cream blush / primer / serum and all other liquid cosmetic products. Its one-of-a-kind shape and material is to ensure even cosmetic application with minimum product waste. As well as to reach the hardest parts of your face during application. To use, simply soak the sponge into a bowl of clean water, squeeze the water out to ensure it`s damp. Then use `bouncing` movement when applying your cosmetic products.

Tags:

Community Review

Sort By

User's Rating

Durability
Eficiency
Packaging
Value for money

27 January 2019

Sponge nya lembut banget, tapi kalo di kasih air kurang ngembang. Tp bentuknya yang ada pointed nya gampang banget buat menggapai produk di sudut-sudut wajah
(0)
(0)

User's Rating

Durability
Eficiency
Packaging
Value for money

01 January 2019

ini bagus banget donggg beauty blendernyaaa! suka banget jadi mengembang bangettt, enak banget deh buat nge-blend foundation hihi my favvv pokoknyaa!❤❤❤
(0)
(0)

User's Rating

Durability
Eficiency
Packaging
Value for money

21 December 2018

menurut ku ini beauty blender yang kurang works karena dia susah buat ngeblend dan susah buat dicuci huhu:( tapi pas pertama kali kake yaa emang makeup jadi lumayan bagus atau natural gitu
(0)
(0)

User's Rating

Durability
Eficiency
Packaging
Value for money

20 December 2018

aku suka banget pake ini, ini bagus banget buat ngeratain bb cream dan lain lain, terus juga bentuknya lucu banget, kecil gitu gampang dibawa kemana mana
(0)
(0)

User's Rating

Durability
Eficiency
Packaging
Value for money

20 December 2018

Pas dibasahin beauty blendernya lumaian ngembang tapi gak ngembang banget banget. Bouncy, gampang buat nge blend produk dan gak nyerep produk banyak...
(1)
(0)

Popular Reviews

Purbasari

Color Matte

4.2
9268 Reviews

Vaseline

Repairing Jelly

4.4
9166 Reviews

Beauty Glossary

T

TOL

TOL atau Triangle of Light, yaitu area segitiga di bawah mata yang dihighlight menggunakan concealer.

Stay in the loop!

Follow us on social media