ATUR ULANG PASSWORD

Atur ulang password

Lupa password Anda? Masukkan alamat email.

Ecotools 1605 Perfecting Total Blender with Cup

Ecotools 1605 Perfecting Total Blender with Cup

User's Average Rating

4.7

Durability

4.3/5

Eficiency

0.0/5

Packaging

4.8/5

Value for money

4.7/5

6 of 6 reviewers recommend this product

Repurchase

yes

3

no

2

maybe

1
The Total Perfecting Blender is designed with EcoFoam® Technology to blend primer and foundation for flawless looking skin.Use sponge wet or dry. When using wet, squeeze excess water until damp. Apply makeup all-over face in a “stippling” or “bouncing” motion to blend product into skin. Dry and display sponge in aerated storage stand until next use.

Tags:

Community Review

Sort By

29 April 2019

Durability

5.0/5

Eficiency

5.0/5

Packaging

5.0/5

Value for money

5.0/5

I love the shape of this sponge. I prefer a sponge with a flat edge like this, very useful for getting around the nose, underneath the eyes and even for contouring/baking (if you do those sorts of things). Compared to other sponges that I've used (for example Beautyblender) this sponge may feel a bit more porous compared to others so initially I was afraid that it will absorb more foundation, but it didn't. The sponge probably has that texture/feel because it is mostly made of plant-based materials. Big thumbs up!
(0)
(0)

22 February 2019

Purchased at Sociolla

Durability

4.0/5

Eficiency

5.0/5

Packaging

5.0/5

Value for money

5.0/5

Sponge pertamaku! Lumayan pluffy dan bisa dipake pas kering maupun setengah basah. Tapi pas kering ngga se-pluffy itu, jadi aku lebih sering dibasahin dulu. Spongenya mudah dicuci, tapi agak cepet robek2 dikit kalo nyucinya agak keras, jadi kudu ati2. Cupnya ngga terlalu berfungsi di aku, krn aku ga suka ngebiarin spongenya ditaro di cup standnya dan terpapar udara. Takut kotor kena debu. Ngga mau repurchase, mau cobain sponge lain.
(0)
(0)

15 December 2018

Durability

4.0/5

Eficiency

5.0/5

Packaging

4.0/5

Value for money

4.0/5

ini juga salah 1 beauty sponge yang bagus menurutku. ga keras, squishy, dan sisinya kepake semua, hasil nya jg flawless dan ga menyerap banyak product. mudah dibersihin dan ga cepet rusak
(1)
(0)

14 December 2018

Durability

3.0/5

Eficiency

5.0/5

Packaging

5.0/5

Value for money

5.0/5

sponge terbaik yg pernah aku coba, empuk dan lembut banget, super enak banget buat ratain liquid/cream product di wajah, dibersihinnya dan diperes pun gampang ga ninggalin banyak air dalam sponge, tapi sayangnya mungkin karna terlalu lembut itu dia agak mudah robek kalo nyucinya gak hati2
(0)
(0)

13 December 2018

Durability

5.0/5

Eficiency

5.0/5

Packaging

5.0/5

Value for money

5.0/5

beauty blender yang aku lagi pakai ni sampai sekarang! menurut ku ini bagus banget sponsnya lembut gitu dan pas dikasi air dia tambah enak banget buat blend foundationn. pokoknya suka banget sama produk ini
(2)
(0)

Popular Reviews

Vaseline

Repairing Jelly

4.4
10632 Reviews

Beauty Glossary

Animal Testing merupakan proses uji coba pada hewan yang biasanya dilakukan untuk mengetes sebuah produk kecantikan sebelum diluncurkan ke p...

Animal Testing

Stay in the loop!

Follow us on social media