ATUR ULANG PASSWORD

Atur ulang password

Lupa password Anda? Masukkan alamat email.

Ecotools 1604 Perfecting Detail Blender with Cup

Ecotools 1604 Perfecting Detail Blender with Cup

User's Average Rating

4.4

Durability

4.3/5

Eficiency

0.0/5

Packaging

4.4/5

Value for money

4.5/5

20 of 22 reviewers recommend this product

Repurchase

yes

13

no

2

maybe

7
The Perfecting Detail Blender is designed with EcoFoam® Technology to effortlessly blend hard-to-reach areas for an even, flawless complexion. Look and Live Beautifully with the unique EcoFoam Technology made of 70% plant-based materials. Use sponge wet or dry. When using wet, squeeze excess water until damp. Gently roll, stipple or dab where precise coverage is needed. Dry and display sponge in aerated storage stand until next use.

Tags:

Community Review

Sort By

19 March 2019

Purchased at Sociolla

Durability

3.0/5

Eficiency

4.0/5

Packaging

5.0/5

Value for money

4.0/5

suka bgt packagingnya udh gt ada tempat bwt nyimpen sponge nya..harganya juga murah karena beli pas lg ada promo di sociolla..mau coba yang lain. .
(0)
(0)

18 March 2019

Purchased at Sociolla

Durability

5.0/5

Eficiency

5.0/5

Packaging

5.0/5

Value for money

5.0/5

Kemaren dapet pas flash sale jadi murahhhh bgt.. Bener2 ngembang bgt setelah dibasahin, dan cup nya itu berguna bgt abis kadang ga tau mau letakin dimana setelah dipake.. Mudah dipake, dan rata buat ngeblend (aku biasanya pake untuk blend concealer di bawah mata aja)..
(0)
(0)

06 February 2019

Purchased at Sociolla

Durability

3.0/5

Eficiency

3.0/5

Packaging

2.0/5

Value for money

3.0/5

lumayan bouncy walau ngga sebouncy produk sebelah. tapi lumayan bagus apalagi kalau udah di kasih air jd lebih gede. cup nya sangat tidak berguna untuk aku hehehe.
(0)
(0)

26 January 2019

Purchased at Sociolla

Durability

3.0/5

Eficiency

3.0/5

Packaging

4.0/5

Value for money

4.0/5

dari bentuknyq imut trus unik. harus d basahin dulu baru dia bisa kenyal gitu bentuknya. aku sih kurang sukanya kalo abis di basahin malah buat produknya kayak menggumpal di muka. dia antara kurang nyerap ke beauty blendernya atau gimana kurang ngerti. jd tiap mau di pake ke muka kalo abis d basahin harus kayak d tepuk2 dulu gitu biar hasilnya produk yg kita pake jd smooth di muka
(0)
(0)

27 December 2018

Purchased at Sociolla

Durability

4.0/5

Eficiency

4.0/5

Packaging

5.0/5

Value for money

4.0/5

The product itself has a very good quality and blend both concealers, or foundation perfectly. The cup is definitely a strong point for this product as it helps you store the blender. If you are looking for a small blender to reach the detailed area of your face, then this should be your absolute pick1
(0)
(0)

Popular Reviews

Vaseline

Repairing Jelly

4.4
10645 Reviews

Beauty Glossary

Tren rambut berwarna-warni cerah menyerupai unicorn yang mulai dipopulerkan oleh kalangan blogger tahun 2017.

Stay in the loop!

Follow us on social media