ATUR ULANG PASSWORD

Atur ulang password

Lupa password Anda? Masukkan alamat email.

Laneige Vitamin Bright Cleansing Water + Gift

Laneige Vitamin Bright Cleansing Water + Gift

User's Average Rating

4.3

Effectiveness

4.0/5

Packaging

5.0/5

Texture

4.5/5

Value for money

3.8/5

4 of 4 reviewers recommend this product

Repurchase

yes

1

no

2

maybe

1

Mild cleansing water makes skin look clear, bright, and revitalized after washing the face with the anti-oxidant effect of vitamin compound

What’s in the box :

  • Vitamin Bright Cleansing Water (1ea) 
  • Multi cleanser 4ml ( 4 sachet) 
  • Clear C Ad. Effector_EX 15ml (1ea)

Product Highlight :

  • The water-type cleanser makes skin look clear, bright, and revitalized immediately after washing the face with the anti-oxidant effect of vitamin compound
  • The vitamin compound of vitamin C derivative, Panthenol, and Vitamin B3 derivative, together with super berry extract, brightens skin. Extract: Acerola and acai berry extract, which are stabilized with Laneige’s Silicium capturing technology, provide 4.35 times more anti-oxidant effect than that of vitamin C. The ingredient of Laneige Clear C Advance Effector provides a brightening effect. * Comparative evaluation of concentration at the point where 50% of in vitro anti-oxidant effect is observed. Research Agency: AMORE PACIFIC Technical Center
  • The moisturizing ingredient of Propanediol is used instead of PEG surfactant, making skin moisturized by softly melting out makeup from skin. - Propanediol: natural ingredient derived from fermented corn extract.
  • Gentle cleansing formula that’s free of 6 kinds of harmful ingredients. (Animal-based ingredients, mineral oil, Sulfate surfactant, synthetic coloring, Imidazolidinyl Urea, Triethanolamine)
  • Experience a pleasant aroma with citrus floral fragrance made of refreshing citrus suitable for the concept of vitamin and feminine rich floral scent.

Tags:

Community Review

Sort By

07 February 2019

Purchased at Sociolla

Effectiveness

3.0/5

Packaging

5.0/5

Texture

4.0/5

Value for money

3.0/5

Sejauh ini aku pake product laneige, aku blm ngeliat hasil yang signifikan di wajah aku, tapi selama aku pake product laneige untungnya gaada masalah apapun di wajah aku
(0)
(0)

07 January 2019

Purchased at Sociolla

Effectiveness

4.0/5

Packaging

5.0/5

Texture

4.0/5

Value for money

5.0/5

Claim produk ini bisa jadi make up remover. Tapi menurut aku kurang sih. setelah aku pakai ini, trus aku coba bersihin pakai micellar masih ada sisa make up yang ke angkat, mungkin juga pas pakai ini kurang bersih juga kali ya. tapi aku suka sama wanginya, dan efek brighteningnya ada sih setelah pemakaian. kayanya kalau aku rajin pakai mukaku bisa nambah seger deh. Effek setelah pemakaian kulit jadi lembab.
(0)
(0)

05 January 2019

Purchased at Sociolla

Effectiveness

4.0/5

Packaging

5.0/5

Texture

5.0/5

Value for money

4.0/5

Works well for double cleansing and removing light make up. Tekstur nya air (yaiyalah namanya cleansing water) ada wangi nya sedikit semacem wangi citrus gitu seger. Klaim nya sih ga perlu di bilas pake air tapi kalau aku sih dibilas karena muka agak keset setelah pake ini. The good thing from this product is their bottle! Udah pake botol pump. Jadi isinya ga bakal tumpah kalau kesenggol atau kelebihan tuang. Tips to use: 2-3 pump udah cukup banget untuk basahin kapas. Aku pribadi pake langsung 2x untuk bersihin seluruh muka biar ga ada kotoran yg ke sisa
(0)
(0)

19 December 2018

Effectiveness

5.0/5

Packaging

5.0/5

Texture

5.0/5

Value for money

3.0/5

Laneige ini aku pakai ini setelah double cleanser dan sebelum pakai toner Bertujuan untuk lebih ngebersihin lagi Enak banget sih dingin dingin dimuka Dan karena ada kandungan vitamin C menurutku utk dimuka ku jdi lebih cerah aja dan bisa ngademin jerawat ku juga=) untuk harga memang sih ditengah Mahal banget engga dan murah juga engga tapi klo sesekali cobain wajib banget kok
(1)
(0)

Popular Reviews

Vaseline

Repairing Jelly

4.4
10651 Reviews

Beauty Glossary

Sejenis terapi pengobatan yang sudah digunakan sejak 6000 tahun yang lalu, dan dapat meningkatkan kondisi fisik, psikologis, dan memperbaiki...

Aromaterapi

Stay in the loop!

Follow us on social media