ATUR ULANG PASSWORD

Atur ulang password

Lupa password Anda? Masukkan alamat email.

The Ordinary Niacinamide 10% + Zinc 1%

The Ordinary Niacinamide 10% + Zinc 1%

User's Average Rating

4.3
Effectiveness
Packaging
Texture
Value for money

796 of 888 reviewers recommend this product

Repurchase
525
146
217
Yes
No
Maybe
Niacinamide (Vitamin B3) is indicated to reduce the appearance of skin blemishes and congestion. A high 10% concentration of this vitamin is supported in the formula by zinc salt of pyrrolidone carboxylic acid to balance visible aspects of sebum activity. Contraindications: If topical Vitamin C is used as part of skincare, it should be applied at alternate times with this formula (ideally Vitamin C in the PM and this formula in the AM). Otherwise, Niacinamide can affect integrity of pure-form Vitamin C (L-Ascorbic Acid). Notes: While Niacinamide and Zinc PCA reduce the look of blemishes and balance visible sebum activity, neither is a treatment for acne. For persistent acne-related conditions, we recommend the use of Benzoyl Peroxide and/or Retinoic Acid. DECIEM doesn't recommend ongoing use of BHA such as Salicylic Acid for persistent blemishes. For temporary improvement in appearance of blemishes, Salicylic Acid would help. This formulation can be used alongside acne treatments if desired for added visible skin benefits. Independent studies suggest Niacinamide is also an effective ingredient for brightening skin tone.

Apply to entire face morning and evening before heavier creams.

Aqua (Water), Niacinamide, Pentylene Glycol, Zinc PCA, Dimethyl Isosorbide, Tamarindus Indica Seed Gum, Xanthan gum, Isoceteth-20, Ethoxydiglycol, Phenoxyethanol, Chlorphenesin.

Tags:

Community Review

Sort By

User's Rating

Effectiveness
Packaging
Texture
Value for money

14 December 2018

Pake ini udh dr 3 bulan yg lalu, tp blm abis2, bagus bgt bikin muka jd lebih cerah, cuman ya menurut aku untuk bersihin dark spot kayanya ga gt pengaruh si, tp selebih nya okay bgttt apa lagi di combo sm azelaic acid
(1)
(0)

User's Rating

Effectiveness
Packaging
Texture
Value for money

14 December 2018

waktu itu pake pas lagi break out padahal produk ini ga boleh di pake kalo kita lagi jerawatan tapi siapa sangka di pake semaleman aja jerawatku langsung kempes semua omg. bener2 se keren itu cmn kalo effect brightening dan memudarkan bekasnya sih aku belom lihat ya karna mungkin bekasku yang terlalu hitam jadi agak lama waktunya. tapi bakal repurchase karna produk ini se bagus itu woy
(0)
(0)

User's Rating

Effectiveness
Packaging
Texture
Value for money

14 December 2018

Sebenernya aku baru pake sih, paling baru sebulanan tapi ini beneran bagus, kayanya bekas jerawat aku mulai membaik deh, pokoknya seneng banget, nyesel ga beli dari dulu, teksturnya agak thick sih susah nyerap jadi aku pakenya sebelum tidur sama pagi aja kalo ga mau kemana2.. harganya juga ga mahal sih menurut aku, worth to buy lah..
(2)
(0)

User's Rating

Effectiveness
Packaging
Texture
Value for money

14 December 2018

baru cobain share in jarnya, enak teksturnya, cepet meresap di kulit, tapi baunya agak kurang suka, efeknya belum begitu berasa perubahannya terutama buat noda hitam bekas jerawat
(0)
(0)

User's Rating

Effectiveness
Packaging
Texture
Value for money

14 December 2018

Serum Niacinimide ini bagus banget buat yang kulitnya oily karena fungsinya mengontrol sebum. efek brighteningnya kurang kelihatan sih di muka ku walaupun udah habis sebotol bekas jerawat juga belum memudar. akhirnya ku suruh mama pakai. ternyata kulit mature dan oily mama ku cocok banget pakai ini. mukanya jadi halus, lembut dan glowing paraahhh
(0)
(0)

Popular Reviews

Vaseline

Repairing Jelly

4.4
7311 Reviews

Purbasari

Color Matte

4.2
7150 Reviews

Beauty Glossary

PRP atau Platelet Rich Plasma adalah teknik perwatan wajah yang memanfaatkan penggunaan plasma darah yang diambil dari pasien itu sendiri ya...

Stay in the loop!

Follow us on social media