The Ordinary Niacinamide 10% + Zinc 1%

The Ordinary Niacinamide 10% + Zinc 1%

User's Average Rating

4.3
Effectiveness
Packaging
Texture
Value for money

173 of 197 reviewers recommend this product

Repurchase
112
38
47
Yes
No
Maybe
Niacinamide (Vitamin B3) is indicated to reduce the appearance of skin blemishes and congestion. A high 10% concentration of this vitamin is supported in the formula by zinc salt of pyrrolidone carboxylic acid to balance visible aspects of sebum activity. Contraindications: If topical Vitamin C is used as part of skincare, it should be applied at alternate times with this formula (ideally Vitamin C in the PM and this formula in the AM). Otherwise, Niacinamide can affect integrity of pure-form Vitamin C (L-Ascorbic Acid). Notes: While Niacinamide and Zinc PCA reduce the look of blemishes and balance visible sebum activity, neither is a treatment for acne. For persistent acne-related conditions, we recommend the use of Benzoyl Peroxide and/or Retinoic Acid. DECIEM doesn't recommend ongoing use of BHA such as Salicylic Acid for persistent blemishes. For temporary improvement in appearance of blemishes, Salicylic Acid would help. This formulation can be used alongside acne treatments if desired for added visible skin benefits. Independent studies suggest Niacinamide is also an effective ingredient for brightening skin tone.

Apply to entire face morning and evening before heavier creams.

Aqua (Water), Niacinamide, Pentylene Glycol, Zinc PCA, Dimethyl Isosorbide, Tamarindus Indica Seed Gum, Xanthan gum, Isoceteth-20, Ethoxydiglycol, Phenoxyethanol, Chlorphenesin.

Tags:

Community Review

Sort By

User's Rating

Effectiveness
Packaging
Texture
Value for money

25 June 2018

Produk ter-WOW buat ngilangin bekas jerawat yang menghitam. Aku saranin buat kalian yang punya noda bekas jerawat yang menghitam mending pake ini. Mantul bgt woyyyy
(0)
(0)
Report

What's the issue?

User's Rating

Effectiveness
Packaging
Texture
Value for money

25 June 2018

THE BEST SERUM EVER!!! ???????? penyelamat ketika muka lagi breakout, pake ini 1-3 hari langsung kempessss! terus dark spots di muka aku juga jadi ilang make ini.. pori pori juga lumayan mengecil walaupun muka masih tetep minyakan (padahal claim produk ini dapat meregulasi sebum). BUT STILLLL CINTA MATI SAMA PRODUK INI! <3
(0)
(0)
Report

What's the issue?

User's Rating

Effectiveness
Packaging
Texture
Value for money

25 June 2018

Produk the ordinary pertama yang aku pake. Dijadiin serum. Warnanya bening cair jadi mudah menyerap. Di aku ini really works membantu ngilangin bekas jerawat dan juga keliatan bisa mencerahkan juga
(0)
(0)
Report

What's the issue?

User's Rating

Effectiveness
Packaging
Texture
Value for money

25 June 2018

pake ini karena lagii hype waktu itu, pas dipake diaku ga ngefek apapun akhirnya aku kasih mama aku eh ternyata ngefek buat ngilangin flek hitam di pipi mama.
(0)
(0)
Report

What's the issue?

User's Rating

Effectiveness
Packaging
Texture
Value for money

24 June 2018

My very first essence(?) belinya ga fullsize sih, cuma share in jar. Bener bener unexpected bisa memudarkan bekas jerawat yang merah merah ituuu. Tapi nunggu produk ini nyerap tuh lama banget. Oiya aku pake 3 tetes aja
(0)
(0)
Report

What's the issue?

Popular Reviews

4.2
3816 Reviews

Beauty Glossary

S

Istilah untuk menyebut pengaplikasikan produk makeup atau skin care ke area tangan untuk mengetahui warna dan tekstur. Biasanya istilah ini...

Stay in the loop!

Follow us on social media