ATUR ULANG PASSWORD

Atur ulang password

Lupa password Anda? Masukkan alamat email.

Clean & Clear Advantage 3-in-1 Exfoliating Cleanser

Clean & Clear Advantage 3-in-1 Exfoliating Cleanser

User's Average Rating

3.9
Effectiveness
Packaging
Value for money

58 of 100 reviewers recommend this product

Repurchase
16
54
30
Yes
No
Maybe
Clean & Clear Advantage 3-in-1 Exfoliating Cleanser is a daily scrub that allows micro-beads to slough away dead skin and unclog pores. The innovative formula combines a key acne-fighting ingredient to treat acne while helping to prevent future breakouts.

Wet face. Gently massage all over face, avoiding eye area. Rinse thoroughly and pat dry. Because of excessive drying of the skin may occur, start using once a day, then gradually increase up to 2 times daily if needed or as directed by a doctor. If bother some dryness or peeling occurs, reduce use to once a day or every other day. If going outside, use sunscreen.

Active: Benzoyl Peroxide 5%...Purpose: Acne Treatment. Inactive: Glycerin, Petrolatum, C12-15 Alkyl Benzoate, Mineral Oil, Water, Sodium Cocoyl Isethionate, Zinc Lactate, Sodium C14-16 Olefin Sulfonate, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Cross Polymer, Potassium Polyphosphate, Polyethylene, Fragrance, Carbomer, Titanium Dioxide, Menthol.

Tags:

Community Review

Sort By

User's Rating

Effectiveness
Packaging
Value for money

20 February 2019

Clean & Clear Advantage 3-in-1 Exfoliating Cleanser pertama kali aku nyobain ini karena salah beli sihh enakk dan setau aku clean and clear ini tuh cocok buat kulit remaja tapii aku kurang cocok pake varian yang ini jadi ganti sama yg awal hehe
(0)
(0)

User's Rating

Effectiveness
Packaging
Value for money

18 February 2019

Aku cocok cocok aja sih pake ini. Lumayan worth it lahhh untuk jarga kantong pelajar begini. Cuma belum kerasa aja sih efeknya apaan di aku. Lumayanlah
(0)
(0)

User's Rating

Effectiveness
Packaging
Value for money

17 February 2019

Aku suka banget sama cleanser yang ada microscrubnya gitu, berasa ngebersihin sampe ke pori-pori. Setelah pakai ini muka jadi bersih banget dan ngga berminyak. Cocok buat yang kulit berminyak dan berjerawat. Harganya terjangkau. Kemasannya standar sih.
(0)
(0)

User's Rating

Effectiveness
Packaging
Value for money

17 February 2019

Sebenernya aku suka banget sama tekstur dan baunya, tapi sayangnya baru 2 kali pemakaian wajahku langsung bruntusan. Gatau juga apakah itu efek si produk atau apa. Jadi ga pernah kupakai lagi
(0)
(0)

User's Rating

Effectiveness
Packaging
Value for money

16 February 2019

Rekomend bgt buat kalian yg wajahnya memang cenderung berminyak. Soalnya area T aku suka berminyak parah dan aku pakai ini dan yaa di atea T aku yg tadi berminyak lgsg keset dan lembab. Hm menurut aku juga cleanser ini bisa ngurangin bruntusan dan jerawat yg membandel lgsg kempes hehe
(0)
(0)

Popular Reviews

Vaseline

Repairing Jelly

4.4
9629 Reviews

Purbasari

Color Matte

4.2
9515 Reviews

Beauty Glossary

Istilah untuk kantung mata. Kondisi dimana terjadi pembengkakan yang disebabkan penumpukan cairan di sekitar mata. Kantung mata biasanya tim...

Stay in the loop!

Follow us on social media