ATUR ULANG PASSWORD

Atur ulang password

Lupa password Anda? Masukkan alamat email.

FRESH Sugar Face Exfoliator

FRESH Sugar Face Exfoliator

User's Average Rating

4.4

Effectiveness

4.8/5

Packaging

4.5/5

Texture

4.8/5

Value for money

3.5/5

6 of 6 reviewers recommend this product

Repurchase

yes

4

no

1

maybe

1
This innovative formula is powered by pure brown sugar, a natural humectant that seals in moisture, to gently buff away dry, dull skin. Real wild strawberries packed with vitamin C help brighten and soothe, while hydrating plum seed oil and grapeseed oil leave the skin soft and supple. An invigorating aroma from a natural blend of citrus oils further enhances the experience. Solutions for: Dullness/uneven texture Dryness Which skin type is it good for? Normal Oily Combination Dry Sensitive

Can be used three to four times a week Apply to cleansed, moist skin and gently massage into the skin, avoiding the eye area Leave on for five to 10 minutes before rinsing with warm water.

Real Brown Sugar Crystals: Act as natural humectants while gently polishing the complexion. Crushed Wild Strawberries: Deliver antioxidant-rich vitamin C to protect skin. Meadowfoam Seed, Plum Mango, and Macadamia Oils: Intensely condition and moisturize. Natural Citrus Oils of Italian Lemon Bergamot, Grapefruit, and Orange: Tone the skin while leaving behind an invigorating aroma. Sucrose, Propylene Glycol Dicaprylate/Dicaprate, Peg-7 Glyceryl Cocoate, Stearalkonium Hectorite, Fragaria Vesca (Strawberry) Fruit, Propylene Carbonate, Euphorbia Cerifera (Candellila) Wax, Mangifera Indica (Mango) Seed Butter, Limonene, Fragrance (Parfum), Limnanthes Alba (Meadowfoam) Seed Oil, Fragaria Ananassa (Strawberry) Seed Oil, Vitis Vinifera (Grape) Seed Oil, Macadamia Ternifolia Seed Oil, Prunus Domestica Seed Oil, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract, Water, Tocopheryl Acetate, Potassium Sorbate, Citral, Geraniol, Linalool, Citronellol, BHT.

Tags:

Community Review

Sort By

16 December 2018

Effectiveness

5.0/5

Packaging

5.0/5

Texture

5.0/5

Value for money

5.0/5

Kena racunnya Suhay sih ini, dan beli yang travel size emang sebagus ituuuu. Butiran scrubnya kecil jadi gak sakit waktu porses scrubbingnya. Udah gitu wanginya suka juga. Little bit pricey sih cuma worth it sama hasilnya. Bener bener wajahku jadi lebih halus, bersih, cerah jugaaa.
(0)
(0)

15 December 2018

Effectiveness

5.0/5

Packaging

5.0/5

Texture

5.0/5

Value for money

4.0/5

selalu suga exfoliator dari bahan sugar. biki cerah langsung seketika. ga bikin iritasi juga di muka bagus banget bener bener packagingnya simpe, harganya umayan terjangkau
(1)
(0)

13 December 2018

Effectiveness

5.0/5

Packaging

5.0/5

Texture

5.0/5

Value for money

1.0/5

Ini scrub muka emang gilaaaa bangetttt, soalnya emang beneran ngangkat dan ngebersihin sampai ke dalam pori-pori donggg, sayang banget harganya mahall
(2)
(0)

10 December 2018

Effectiveness

5.0/5

Packaging

5.0/5

Texture

5.0/5

Value for money

4.0/5

Halusss!! kesan pertama waktu dipake bikin muka bener2 alus gangerti lagi, exfoliate kulit bangetkan, muka tuh jadi bersihan dan terlihat fresh! teksturnya enak ga terlalu kasar dan ga terlu lembut juga sesayang ini really like this !!
(0)
(0)

10 December 2018

Effectiveness

5.0/5

Packaging

3.0/5

Texture

5.0/5

Value for money

3.0/5

ini tuhh bikin muka alus parahhh bener2 exfoliate kulit banget. muka tuh jadi bersihan banget dan keliatan fresh! teksturnya enak ga terlalu kasar dan ga terlu lembut juga tapi i really like this!!
(0)
(0)

Popular Reviews

Vaseline

Repairing Jelly

4.4
10795 Reviews

Beauty Glossary

Lihat ketombe.

Dandruff

Stay in the loop!

Follow us on social media