ATUR ULANG PASSWORD

Atur ulang password

Lupa password Anda? Masukkan alamat email.

TONYMOLY Tako Pore Bubble Pore Pack

TONYMOLY Tako Pore Bubble Pore Pack

User's Average Rating

4.1

Effectiveness

4.3/5

Packaging

4.3/5

Texture

4.3/5

Value for money

3.6/5

16 of 18 reviewers recommend this product

Repurchase

yes

8

no

4

maybe

6
Formulated with a powerful blend of marine plant extracts, our wash off Bubble Pore Pack includes an effective combination of natural Rotorua Mud and Charcoal Extract to absorb excess oil and sebum. The soft mud applies gently and spreads easily over skin while the bubbling effect draws out skin impurities while gently exfoliating buildup to reveal clean pores and smoother, clearer skin.

Apply on clean, damp face. Apply an adequate amount and spread evenly over face being careful to avoid eye area. After 3-5 minutes when bubble have formed, wash off with warm water.

Taurine – Hydrates and firms skin for a pore-tightening effect. Dead Sea Salt – Natural minerals provide soothing after-care. Black Peat Water – Purifies skin by absorbing waste and toxins.

Tags:

Community Review

Sort By

22 March 2019

Effectiveness

3.0/5

Packaging

3.0/5

Texture

3.0/5

Value for money

2.0/5

bener-bener gak ada efeknya sama sekali. angkat blackhead juga susah banget, udah gitu cara pakainya juga susah. untung banget harganya murah tapi tetep sih ngerasa rugi karena gak ada hasilnya sama sekali.
(0)
(0)

21 March 2019

Effectiveness

4.0/5

Packaging

4.0/5

Texture

4.0/5

Value for money

4.0/5

Pore pack pertama kali yang aku pakai saat sma. Bener-bener work di aku buat angkat komedo dan blackhead yang ada di hidung. Aku suka pake ini. Simpel dan murah
(0)
(0)

19 February 2019

Effectiveness

5.0/5

Packaging

4.0/5

Texture

4.0/5

Value for money

5.0/5

#DoMeAFaPORE So aku tuh tipe kulit yang oil factory, big pores, and lead to acne. Penting banget buat aku buat ngerawat pores ini biar ga clog dan akhirnya jerawatan. Ga ngerti lagi ini life savior travelling akuuhh
(0)
(0)

11 December 2018

Effectiveness

5.0/5

Packaging

5.0/5

Texture

5.0/5

Value for money

5.0/5

Formulated with a powerful blend of marine plant extracts, TONYMOLY's wash off Tako Pore Bubble Pore Pack includes an effective combination of natural Rotorua Mud and Charcoal Extract to absorb excess oil and sebum. The soft mud applies gently and spreads easily over skin while the bubbling effect draws out skin impurities while gently exfoliating buildup to reveal clean pores and smoother, clearer skin.
(2)
(0)

11 December 2018

Effectiveness

5.0/5

Packaging

5.0/5

Texture

5.0/5

Value for money

4.0/5

Sumpah ini bentuknya lucu banget 😂😂😂 selucu hasilnya yang biasa aja (syedih bangettt syumpahhh) tapi karna bentuknya lucu jadi di maafkan meskipun claimnya biasa aja di wajahku
(0)
(0)

Popular Reviews

Vaseline

Repairing Jelly

4.4
10651 Reviews

Beauty Glossary

Sejenis terapi pengobatan yang sudah digunakan sejak 6000 tahun yang lalu, dan dapat meningkatkan kondisi fisik, psikologis, dan memperbaiki...

Aromaterapi

Stay in the loop!

Follow us on social media