ATUR ULANG PASSWORD

Atur ulang password

Lupa password Anda? Masukkan alamat email.

Maybelline Fit Me Set Smooth Powder

Maybelline Fit Me Set Smooth Powder

User's Average Rating

4.3

Long wear

4.3/5

Packaging

4.4/5

Pigmentation

4.3/5

Texture

4.5/5

Value for money

4.1/5

302 of 324 reviewers recommend this product

Repurchase

yes

203

no

50

maybe

71

Fit Me® Set + Smooth Powder naturally sets makeup and smoothes skin’s texture.

This oil-free, breathable powder naturally sets makeup and smoothes skin’s texture. Blends seamlessly and leaves a finish that is just right. Dermatologist tested. Allergy tested. Non-comedogenic. Good for all skin types. Suitable for sensitive skin. Fragrance free.

How to use:

Step 1. Using the sponge applicator, apply to the forehead, nose, cheeks, and chin.

Step 2. Blend all over using gentle downward strokes.

Tags:

Community Review

Sort By

24 June 2019

Purchased at Sociolla

Long wear

5.0/5

Packaging

5.0/5

Pigmentation

5.0/5

Texture

5.0/5

Value for money

5.0/5

I bought this one for mom, and to be honest I didn’t read any review before buying it. I don’t think it has a coverage or any color in it, it just prolong your makeup to sit better on top of your skin
(0)
(0)

19 June 2019

Long wear

4.0/5

Packaging

4.0/5

Pigmentation

4.0/5

Texture

4.0/5

Value for money

3.0/5

Kulitku sensitif jadi sering banget ga cocok pake bedak. Tapi pake maybelline fit me set smooth powder ini aku cocok dan kulitku wajah ku ga sensitif. Bedak nya ringan banget dan warnanya cocok sama warna kulitku.
(0)
(0)

14 June 2019

Long wear

4.0/5

Packaging

4.0/5

Pigmentation

4.0/5

Texture

4.0/5

Value for money

4.0/5

Gak ada masalah sih sama powder ini, menurut aku bagus . Dan aku suka . Shadenya juga cocok di aku ga salah pilih. Tapi maybelline emg top deh😍😍😍😍😍😍😍.
(0)
(0)

31 May 2019

Long wear

5.0/5

Packaging

5.0/5

Pigmentation

5.0/5

Texture

5.0/5

Value for money

3.0/5

Powder paling terlembut banget di wajah. Engga paham teksturnya compact engga bikin berminyak juga. Falling in love banget sampe mau beli lagi. Sayang, engga ada filling bedaknya.
(0)
(0)

25 May 2019

Long wear

5.0/5

Packaging

5.0/5

Pigmentation

5.0/5

Texture

5.0/5

Value for money

5.0/5

Bedak ini ga perlu foundation di bawahnya untuk nutupin blemishmu. Coveragenya sebagus itu, dan dia long wearing banget sekalipun seharian udah keringetan ga sana sini. Dipakein blush, concealer atau apapun diatasnya juga ga geser, ga kering dan ga jadi blotchy. I’ve repurchased this countless of times and you should, too.
(0)
(0)

Popular Reviews

Vaseline

Repairing Jelly

4.4
10816 Reviews

Beauty Glossary

Merupakan teknik membentuk permukaan kulit sehingga lebih rata dan halus dengan cara membuang lapisan kulit paling atas. Dermabrasi biasanya...

Dermabrasi

Stay in the loop!

Follow us on social media