ATUR ULANG PASSWORD

Atur ulang password

Lupa password Anda? Masukkan alamat email.

Maybelline FitMe Matte Poreless Powder

Maybelline FitMe Matte Poreless Powder

User's Average Rating

4.3
Long wear
Packaging
Pigmentation
Texture
Value for money

681 of 700 reviewers recommend this product

Repurchase
471
67
162
Yes
No
Maybe

Fit Me® Matte + Poreless Powder face makeup. Mattifies and leaves a poreless-looking finish with long-lasting shine control.

Ideal for normal to oily skin, this long-lasting powder leaves a natural, poreless-looking finish with long-lasting shine control. Perlite Mineral technology absorbs oil to mattify skin, while pores virtually disappear thanks to blurring micro-powders. Dermatologist tested. Allergy tested. Non-comedogenic. Ideal for normal to oily skin.

How to use:

Using the included applicator, apply to the forehead, nose, cheeks, and chin and blend all over using gentle downward strokes. Can be worn alone or on top of foundation.

Tags:

Community Review

Sort By

User's Rating

Long wear
Packaging
Pigmentation
Texture
Value for money

22 April 2019

Purchased at Sociolla

Suka pakai banget, aku kura akan keputihan dimuka aku ternyata ngga. Dan bagus banget tempatnya bikin selalu pengen bawa terus kemana mana bedaknya. Suka.
(0)
(0)

User's Rating

Long wear
Packaging
Pigmentation
Texture
Value for money

14 April 2019

Purchased at Sociolla

cocok pake ini dan udah repurchase 3 kali :) kalo kulit yg cenderung kering disaranin pakai primer/pelembab terlebih dahulu supaya hasilnya maksimal
(0)
(0)

User's Rating

Long wear
Packaging
Pigmentation
Texture
Value for money

13 April 2019

Purchased at Sociolla

Warna ini masuk skintone aku yang warm, efeknya bikin cerah 1 tingkat tapi tetap terlihat natural dan sooo flawless. Untuk ketahanan minyak sih so so ya tapi ga pernah berharap yang bikin matte seharian gitu sih biar tetep natural keliatannya kalau ada muncul minyak di bagian muka tertentu kaya di hidung. Pokoknya sukaaa! Udah repurchase 3 kali dan akan selalu repurchase!
(0)
(0)

User's Rating

Long wear
Packaging
Pigmentation
Texture
Value for money

12 April 2019

Purchased at Sociolla

Bedak yang bagus menurut gw, ga bikin wajah berminyak kl di muka, awet juga seharian. Kudu dibeli sih kalo punya produk Fit me karna dia ada foundation, concealer dkk 😁
(0)
(0)

User's Rating

Long wear
Packaging
Pigmentation
Texture
Value for money

09 April 2019

Purchased at Sociolla

suka banget pake fit me matte poreless powder, repurchase dan tidak menyesal finished looksnya natural dan lumayan tahan lama sihhh harus touch up lagi kalau udah lebih dari 4 jam diluar ruangan.
(0)
(0)

Popular Reviews

Vaseline

Repairing Jelly

4.4
10418 Reviews

Beauty Glossary

Spons yang terbuat dari tanaman konjac/konnyaku dan efektif digunakan sebagai alat untuk membersihkan sekaligus mengeksfoliasi kulit wajah....

Konjac Sponge

Stay in the loop!

Follow us on social media