ATUR ULANG PASSWORD

Atur ulang password

Lupa password Anda? Masukkan alamat email.

Canmake Marshmallow Finish Powder ML - 10g

Canmake Marshmallow Finish Powder ML - 10g

User's Average Rating

4.3

Long wear

4.1/5

Packaging

4.6/5

Pigmentation

3.8/5

Texture

4.1/5

Value for money

4.0/5

8 of 8 reviewers recommend this product

Repurchase

yes

5

no

maybe

3

Create the perfect sweet-looking face that's as soft and light ♡ as a marshmallow!
Achieve a matte finish that conceals pores and hides any unevenness in your complexion ☆
A face powder for finishing your foundation and touching up your make-up through the day. Handy pressed formulation that's easy to carry in your bag.

SPF26・PA++
Create a sweet-looking face that's as soft and light ♡ as a marshmallow
A delicate powder that combines the smoothness of silk and the softness of a marshmallow ♡
Additive-free mineral formulation that's kind to your skin and can be removed with ordinary facial wash
● Kind to your skin - contains 72% mineral ingredients.
● No need to use special cleansers when removing your make-up - ordinary facial wash is fine!
Free from surfactants, tar-based pigments, alcohol and fragrance.
Formulation that prevents make-up wearing off due to shininess, dullness or dryness
● Contains shine-preventing powder. This absorbs sebum, preventing shininess, stickiness and make-up fade.
Contains 10 beautifying agents to prevent skin becoming dry and rough
Moisturizing agents 
● Aloe vera leaf extract, rosemary extract, chamomile extract, lemon extract
Toning agents 
● Horse chestnut extract, perilla (shiso) leaf extract
Emollient agents 
● Squalane, olive oil, jojoba oil, grape seed oil
Contains concealing powder that makes pores and unevenness in skin texture much less noticeable
● The two different-sized types of spherical powder particles create a light-scattering effect, making it hard to notice areas of concern, such as pores and unevenness of skin texture.
●HOW TO USE
Position in your make-up routine: 
Skincare 
→ make-up base Powder
→ foundation (a liquid or cream formulation is recommended) 
→ Marshmallow Finish Powder.
・Place some of the powder on the puff, as though gently stroking it, then tap the puff on the back of your hand to remove any excess powder before applying it to your skin.

Tags:

Community Review

Sort By

31 March 2019

Long wear

5.0/5

Packaging

5.0/5

Pigmentation

4.0/5

Texture

5.0/5

Value for money

4.0/5

powder ini ringan dan memberikan hasil yang natural untuk wajah. Dia mampu menyamarkan pori pori dan juga menurut aku memang setelah memakai ini rasanya wajah halus dan minyak wajah terkontrol. Packagingnya lucu dan classy tentunya.
(0)
(0)

14 December 2018

Long wear

3.0/5

Packaging

5.0/5

Pigmentation

4.0/5

Texture

5.0/5

Value for money

3.0/5

Ini bedaknya bikin muka gua jadi alusss banget tapi sayang emang ga ada shade yang lain cuman 1 aja, puff nya juga enak banget lembut, packaging nya lucu
(1)
(0)

13 December 2018

Long wear

4.0/5

Packaging

5.0/5

Pigmentation

4.0/5

Texture

5.0/5

Value for money

4.0/5

Bedak padat yg soft banget di kulit, ga terlalu keliatan coveragenya tapi bikin kulit keliatan lebih cerah natural gitu, pas banget sama namanya "marshmallow finish", puff bawaannya juga soft banget dan durable, setelah powdernya abis puffnya masih suka aku cuci dan pakai ulang, awet banget.
(0)
(0)

06 December 2018

Long wear

3.0/5

Packaging

4.0/5

Pigmentation

4.0/5

Texture

4.0/5

Value for money

3.0/5

Bedak ini sebenernya seperti bedak kebanyakan. Yang di dalemnya ada spons dan kaca nya tapi bedak ini khasiatnya bagus banget karena ini tuhh bisa bikin muka kalian jadi mulus banget kalo menurut aku
(0)
(0)

21 September 2018

Long wear

4.0/5

Packaging

4.0/5

Pigmentation

4.0/5

Texture

4.0/5

Value for money

4.0/5

Pressed powder yang memiliki finish yang lembut dan cerah seperti marshmallow. Produk ini mengandung 72% mineral dan tanpa zat aditif, sehingga baik untuk kulit Anda. Formulasinya dapat membuat makeup Anda terhindar dari kusam, kilap, maupun kering. Canmake Marshmallow Finish Powder ini dapat menyamarkan pori-pori dan warna kulit yang tidak rata. Pressed powder ini dapat digunakan sebagai makeup base powder, foundation (gunakan sponge basah), dan finishing powder. Bedak ini juga memiliki perlindungan SPF 26 PA++. Selain itu, bedak ini juga mudah dibersihkan. Jadi, Anda tidak perlu menggunakan pembersih khusus untuk membersihkannya.
(2)
(0)

Popular Reviews

Vaseline

Repairing Jelly

4.4
10562 Reviews

Beauty Glossary

Masker dalam bentuk lembaran yang sudah direndam oleh essence atau kandungan lain yang bermanfaat untuk kulit. Jenis masker ini dipopulerkan...

Sheet Mask

Stay in the loop!

Follow us on social media