ATUR ULANG PASSWORD

Atur ulang password

Lupa password Anda? Masukkan alamat email.

NEOGEN Dermalogy Bio-Peel Gauze Peeling 8 Pack

NEOGEN Dermalogy Bio-Peel Gauze Peeling 8 Pack

User's Average Rating

4.4

Effectiveness

4.6/5

Packaging

4.6/5

Texture

4.6/5

Value for money

4.0/5

135 of 138 reviewers recommend this product

Repurchase

yes

93

no

7

maybe

38
Exfoliation that is so easy, convenient, effective yet gentle. Patented hypoallergenic cotton gauze pads provide a dual texture layer to gently exfoliate dead skin cells, excess sebum, and impurities and softly wipe away exfoliated skin to even out textures while delivering skin benefiting ingredients in the process. Soaked in Vitamin C rich serum formulated from various antioxidant and vitamin-rich natural ingredients, these convenient cotton gauze peeling pads will leave your skin smoother, radiant, and brighter than ever. It is like sunshine in a jar for your skin! Gentle Peeling: Manual Exfoliation Pads Combined with Chemical Peeling Effect of the Lemon Serum Help Remove Dead Skin Cells, Cleanse, and Purify the Skin. Brighter, More Radiant Skin: Lemon Serum Abundant in Vitamins Delivers Brighter, Healthier and Refreshed Skin. Smoother Skin: Patented 3-layer 100% Cotton Gauze Pads Deliver Smoother, Improved Skin Texture

After cleansing, Use one gauze to gently sweep across dry face and neck in outward motion avoiding eye area. Apply more to problem area and rinse with lukewarm water. Follow with your daily toning. * For best results, use twice a week or as needed.

Water (Aqua), Butylene Glycol, Glycerin, Citrus Limon (Lemon) Fruit Extract, Alcohol Denat., PEG/PPG-17/6 Copolymer, Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Fruit Extract, Citrus Unshiu Peel Extract, Carica Papaya (Papaya) Fruit Extract, Cymbopogon Schoenanthus Extract, Melissa Officinalis Leaf Extract, Citrus Paradisi (Grapefruit) Fruit Extract, Tricholoma Matsutake Extract, Cordyceps Sinensis Extract, Pisum Sativum (Pea) Extract, Vitis Vinifera (Grape) Fruit Extract, Saururus Chinensis Leaf/Root Extract, Arnica Montana Flower Extract, Glycine Max (Soybean) Seed Extract, Artemisia Absinthium Extract, Broussonetia Kazinoki Bark Extract, Coptis Japonica Extract, Tromethamine, Benzophenone-5, Sodium Hyaluronate, Carbomer, PEG-60 Hydrogenated Castor Oil, CI 19140, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Disodium EDTA, Fragrance (Parfum)

Tags:

Community Review

Sort By

22 June 2019

Effectiveness

4.0/5

Packaging

5.0/5

Texture

5.0/5

Value for money

4.0/5

  • Variant: Lemon
Untuk efektif mencerahkan nya masi blom tau cz blom coba kemasan full. Tapi yg aku suka, pake ini jerawat langsung ngelupas kempes, kulitku juga jadi halus tapi nda kering ketarik ato perih gimana gitu. Wanginya enak sekali. Mau nyoba yg wine, penasaran wanginya kayak apa.
(0)
(0)

01 May 2019

Effectiveness

5.0/5

Packaging

5.0/5

Texture

5.0/5

Value for money

3.0/5

  • Variant: Lemon
Beli yang 1 sachet di olshop. First impression, awalnya biasa aja. Tapi beberapa detik kemudian terjadi keajaiban pemirsa... muka langsung cerah seketika (sama kayak pake buah lemon asli pokoknya). Bedanya, dia ini ga menimbulkan rasa perih di bagian yang berjerawat kayak buah lemon asli. Bau dan teksture dari essence nya juga enak dan ringan. Pantesan aja full size nya lebih cepat abis yang lemon pas aku mau beli di sociolla.
(0)
(0)

06 April 2019

Effectiveness

5.0/5

Packaging

5.0/5

Texture

5.0/5

Value for money

4.0/5

  • Variant: Lemon
neogen tuh produkk favoritt aku bangeeeeetttt. gila seh pads nya bisa buat exfoliating bikin tektur kulit haluss abis itu bikin bersih pori-pori muka jadi lebih bersih alus dan cerah
(0)
(0)

29 March 2019

Effectiveness

5.0/5

Packaging

5.0/5

Texture

5.0/5

Value for money

4.0/5

  • Variant: Lemon
meskipun kalau dilihat dari segi harga produk ini bisa dibilang cukup mahal sih ya, tapi aku suka banget sama ini produk satu karena dia bikin wajahku beneran bersih
(0)
(0)

29 March 2019

Effectiveness

5.0/5

Packaging

5.0/5

Texture

5.0/5

Value for money

5.0/5

  • Variant: Lemon
Pengen banget coba neogen ini, cuma kan harganya lumayan dan isinya banyak takutnya gak cocok. Dan finally, nemu yang jual versi 8pack nya ini, langsung beli deh. Dan gak mengecewakan dong, bener bener bikin kulit lebih bersih dan sebum lebih terkontrol. Love banget pokoknya, ini lagi nabung buat beli full size nya
(0)
(0)

Popular Reviews

Vaseline

Repairing Jelly

4.4
10800 Reviews

Beauty Glossary

M

Cairan bertekstur kental, terasa manis, yang berasal dari lebah. Selain dikonsumsi, madu juga bisa digunakan sebagai salah satu kandungan da...

Stay in the loop!

Follow us on social media