ATUR ULANG PASSWORD

Atur ulang password

Lupa password Anda? Masukkan alamat email.

Hollywood Fashion Secret Secret Heel Cushions 2 Pairs

Hollywood Fashion Secret Secret Heel Cushions 2 Pairs

User's Average Rating

4.8
Effectiveness
Packaging
Texture
Value for money

3 of 3 reviewers recommend this product

Repurchase
3
Yes
No
Maybe

2 pairs of Heel cushions. Clear and discreet, scented ever so slightly with Lavender, the relief is instant. Place the heel pad at the back of your shoe and press down. Reusable, wash and wear again.

Size: 2 pair

HOW TO USE:

Simply peel the film off the cushion, insert it into your shoe (stick side down) in the heel area of your shoe.

Tags:

Community Review

Sort By

User's Rating

Effectiveness
Packaging
Texture
Value for money

19 December 2018

#CoverMe aku lebih prefer cushion daripada fundation. karna bagi aku lebih praktis cushion. gaperlu pake brush lagi, dan udah all in sama kacanya juga. hemat tempat kann
(1)
(0)

User's Rating

Effectiveness
Packaging
Texture
Value for money

16 December 2018

cushion hollywood heel cushion baguss bangettt emangg sesua lah ya sama harganyaaa, dan hasilnya juga coveragee bisa menutupii bekas jerawat sama redness dan dia bikin hasil makeup lebih dewy dan skinlike
(1)
(0)

User's Rating

Effectiveness
Packaging
Texture
Value for money

02 February 2018

Purchased at Sociolla

Cocok buat yang sering pegel2 & sakit kakinya kalo pake heels sperti saya. Hahaha. Bikin spatu jadi empuk dan nyaman. A must have buat yg jarang2 pake heels. Kaki gak kesiksa lagi.
(0)
(0)

Popular Reviews

Vaseline

Repairing Jelly

4.4
10393 Reviews

Beauty Glossary

H

Adalah nama tumbuhan tertua yang digunakan sebagai bahan kosmetik. Henna berasal dari Bahasa Latin untuk tanaman Lawsonia Inermis yang diuca...

Stay in the loop!

Follow us on social media