ATUR ULANG PASSWORD

Atur ulang password

Lupa password Anda? Masukkan alamat email.

iTools Precision Grip Tweezers with Styling Tool and Brow Stencil

iTools Precision Grip Tweezers with Styling Tool and Brow Stencil

User's Average Rating

3.0

Effectiveness

3.0/5

Packaging

3.0/5

Texture

3.0/5

Value for money

3.0/5

0 of 2 reviewers recommend this product

Repurchase

yes

no

maybe

2

These professional tweezers have specially designed textured tips to provide enhanced gripping of even the finest hairs.

  1. textured tips provide precision gripping
  2. brow stencil included
  3. includes retractable styling tool and brow stencil

WARNING: Keep out of reach of children. This product is not intended for use by children.

Tags:

Community Review

Sort By

19 March 2019

Purchased at Sociolla

Effectiveness

3.0/5

Packaging

3.0/5

Texture

3.0/5

Value for money

3.0/5

aku ga tau ya perbedaan dengan brand lain.. karna aku rasa sama saja. dan juga sedikit bingung kok harganya mahal sekaliih kalau ga flash sale.. hehee...
(0)
(0)

06 June 2018

Purchased at Sociolla

Effectiveness

3.0/5

Packaging

3.0/5

Texture

3.0/5

Value for money

3.0/5

dapet ini kalau gak salah sebagai bonus kali yah.. aku lupa udah lama.. bahannya bagus kelihatan gak rimpih gitu.. selama pemakain nyaman2 ajah sih di aku.
(2)
(0)

Popular Reviews

Vaseline

Repairing Jelly

4.4
10633 Reviews

Beauty Glossary

Animal Testing merupakan proses uji coba pada hewan yang biasanya dilakukan untuk mengetes sebuah produk kecantikan sebelum diluncurkan ke p...

Animal Testing

Stay in the loop!

Follow us on social media