ATUR ULANG PASSWORD

Atur ulang password

Lupa password Anda? Masukkan alamat email.

Bioderma Sensibio H2O

Bioderma Sensibio H2O

User's Average Rating

4.6

Effectiveness

4.8/5

Packaging

4.7/5

Texture

4.8/5

Value for money

4.0/5

1921 of 1947 reviewers recommend this product

Repurchase

yes

1459

no

112

maybe

376

Sensibio H2O is the 1st and only dermatological micellar water perfectly compatible with the skin: its fatty acid esters, the constituent elements of micelles, are similar to the phospholipids of the skin cell membranes
and naturally help rebuild the skin's hydrolipidic film.

INSTRUCTIONS FOR USE : 

Morning and/or evening – 7 days a week

  • Soak a cotton pad with Sensibio H2O.
  • Gently cleanse and/or remove make-up from your face and eyes.
  • Re-apply until the cotton pad becomes clean.
  • Lightly dab your face with a clean cotton towel.

"

Tags:

Community Review

Sort By

24 May 2019

Purchased at Sociolla

Effectiveness

5.0/5

Packaging

5.0/5

Texture

5.0/5

Value for money

4.0/5

Micellar water dari Bioderma ini, produk micellar water yang pertama kali banget aku cobain dan langsung jatuh cinta! Aku suka packingnya, penutup pink dengan botol gendut bening, lucu aja kalo dipegang hehe ringan dan ampuh untuk ngangkat kotoran dimuka aku. Cuma yah itu .. micellar water dari Bioderma ini harganya sedikit mahal menurutku, jadi aku agak sayang sayang makenya hehe :,)
(0)
(0)

23 May 2019

Effectiveness

4.0/5

Packaging

4.0/5

Texture

4.0/5

Value for money

3.0/5

Buat yang wajahnya sensitif sama alkohol dan parfum, ini mw yang oke bgt sih. Sebenernya ini juga lebih ngangkat kotoran dibanding g*rnier pink, cuma hasil akhirnya sama2 agak bikin wajah kering. Repurchase? Maybe or not, 😂 soalnya ga jauh beda sama g*rnier pink yang harganya lebih affordable, hehe
(0)
(0)

22 May 2019

Effectiveness

5.0/5

Packaging

5.0/5

Texture

5.0/5

Value for money

5.0/5

Ini mahal tapi ok banget gimanaa dong?! Kayak worth it bgt dengan harganya. Dipake buat ngebersihin muka berkali2 nggak bikin perih, nggak ada baunya, dan ok banget ngangkat kotoran di wajah
(0)
(0)

19 May 2019

Effectiveness

5.0/5

Packaging

5.0/5

Texture

5.0/5

Value for money

5.0/5

ini micellar water ajaib banget sih. gaada wanginyaa, ga lengket sama sekali, bisa ngangkat makeup yang waterproof juga! emang harga menjamin kualitas yaa:)
(0)
(0)

18 May 2019

Purchased at Sociolla

Effectiveness

5.0/5

Packaging

5.0/5

Texture

5.0/5

Value for money

4.0/5

My holy grail cleansing water! Though a little bit pricey, but worth every penny. Very gentle, feels like water, but effectively cleanse makeup (non-waterproof) and dirt. I don't really recommend using this for waterproof makeup, though (like eyeliners, mascara, etc).
(0)
(0)

Popular Reviews

Vaseline

Repairing Jelly

4.4
10591 Reviews

Beauty Glossary

Teknik perawatan kulit yang bertujuan untuk memasukkan vitamin dan zat lain ke dalam lapisan kulit. Ada berbagai macam alat yang digunakan t...

Mesoterapi

Stay in the loop!

Follow us on social media