ATUR ULANG PASSWORD

Atur ulang password

Lupa password Anda? Masukkan alamat email.

CLIO Salon De Cara WP No.1 Back Comb Cara (long X Curl Fix)

CLIO Salon De Cara WP No.1 Back Comb Cara (long X Curl Fix)

User's Average Rating

4.5

Long wear

4.5/5

Packaging

4.8/5

Pigmentation

4.5/5

Texture

4.3/5

Value for money

4.5/5

4 of 4 reviewers recommend this product

Repurchase

yes

1

no

1

maybe

2

The breakthrough mascara that leaves your lashes gorgeous like after a salon treatment.

This set contains:
- Mascara 9.5 ml
- Remover 9.5 ml

Benefit Products : 

Waterproof Mascara Long & Curl Fix
Extreme Waterproof Fixing!
Ultra-powerful waterproof setting formula, imagine using hairspray for your lashes! Enhanced with dual coating structure of a waterproof hair spray!

Salon-oriented lash glue ring system
Inspired by eyelash extension glue in salons! Locked with hollow shaped aero-capsules and 4mm fibers, get clean long lashes without smudging!

Thorough long & curl setting of a back comb brush
High intensity nylon bristles tightly lift up eyelashes and fix curls through the air between brushes!

Lash Care, Premium lash treatment
Contains primary components of hair treatment, "ceramide and argan oil,” providing an eyelash treatment just like in a hair salon!

Exclusive Mascara Remover
Powerful waterproof cleansing
Perfectly removes waterproof mascara without leaving any residue!

Lash Care
Contains the primary components of hair treatment, "ceramide and argan oil", providing an eyelash treatment just like in a hair salon!

Spiral Brush
An easy-to-use curved brush that adjusts to your eye shape and eyelash structures. Enables thorough cleansing with even application on entire eyelashes.

Tags:

Community Review

Sort By

20 December 2018

Long wear

5.0/5

Packaging

5.0/5

Pigmentation

5.0/5

Texture

5.0/5

Value for money

5.0/5

Ehmmm mascaranya aku sukakk banget warnanya pekat dan ada dua lagi bener bener bisa bikin buku mata aku jadi panjwangg dan tebwall suka banget dehh pokonyamah.
(1)
(0)

13 December 2018

Long wear

5.0/5

Packaging

4.0/5

Pigmentation

4.0/5

Texture

4.0/5

Value for money

3.0/5

CLIO Salon De Cara WP No.1 Back Comb Cara (long X Curl Fix) dy tuh 2 ini one bgd deh... Pertama yg apliatornya lurus, dy fungsinya buat memanjangkan bulu mata ... Yg aatunya yg agak melengkung buat menambah volume bulu mata, buat melentikkan bulu mata, oke bgd deh .. Dy longlast juga, ga ngegumpal, asli parah bgd enak bgd buat diaplikasiinnya, waterproff.
(2)
(0)

10 December 2018

Long wear

5.0/5

Packaging

5.0/5

Pigmentation

5.0/5

Texture

4.0/5

Value for money

5.0/5

Brow cara ini cakep banget pilihan warnanya. Dia warnanya lumayan pekat jadi bener-bener bisa bikin bulumata ketutup gitu jadi tebel banget.Worth it menurutku sih.
(0)
(0)

01 June 2018

Purchased at Sociolla

Long wear

3.0/5

Packaging

5.0/5

Pigmentation

4.0/5

Texture

4.0/5

Value for money

5.0/5

Mascaranya bagus dan keliatan natural di mata. Temen2 kirain aku pakai extension eyelash, karena lentiknya natural gitu. Cuma sayangnya fiber nya lama-lama bisa lepas sendiri gitu, jadinya gatal di mata. Ada pembersihnya bagus juga, jadi ga susah bersihkan mascaranya.
(0)
(0)

Popular Reviews

Vaseline

Repairing Jelly

4.4
10569 Reviews

Beauty Glossary

Merupakan proses pembersihan pori-pori kulit yang tersumbat sebum berlebih, atau pun sel-sel kulit mati yang menumpuk sehingga menjadi peran...

Stay in the loop!

Follow us on social media