ATUR ULANG PASSWORD

Atur ulang password

Lupa password Anda? Masukkan alamat email.

Dear Me Beauty Lip Matte

Dear Me Beauty Lip Matte

User's Average Rating

4.4

Long wear

4.2/5

Packaging

4.6/5

Pigmentation

4.5/5

Texture

4.3/5

Value for money

4.4/5

849 of 892 reviewers recommend this product

Repurchase

yes

596

no

96

maybe

200
  • Dear Leya: Dear Beauties, Is it weird to say that i love travelling? I love the smell of new city, let my mind wonder and wonder. Eating and trying different stuffs. What troubles can life bring to me seriously? Xoxo, Leya.
  • Dear Anna: Dear Beauties, How long are you going to keep staring at him? You can do it, dont be shy. Together with me, we are gonna win his heart. Lets go girlfriend! Xoxo. Anna.
  • Dear Julie: Dear Beauties, I'm your perfect companion to your girlfriend's afternoon tea party, baby shower, weddings. Yup, I agree every girl is a sweety pie. Xoxo, Julie.
  • Dear Maya: Dear Beauties, I think every girl has their own dirty little secret, dont you think? My life is full of mystery, that I would never tell the world. And thats why they say, never judge a book by its cover. Xoxo, Maya.
  • Dear Jenny: Dear Beauties, Why try to fit in? We are born as one of kind. I would rather people call me weird than normal, because normal is boring. Xoxo, Jenny
  • Dear Kiki: Dear Beauties, Time is money. Work is my number one priorities. My mama told me to be an independent businesswoman, never rely on others. Xoxo, Kiki.
  • Dear Ella: Dear Beauties, They say confident women are very attractive. Believe in yourself, put me on, you're ready to rule the world. You go girlfriend!! Xoxo, Ella.
  • Dear Jessica : Dear Beauties, Their sweet talks will never win me over. Because i know to play a lovegame better than them. Watch out boys, I’m a game changer. Xoxo, Jessica.

Tags:

Community Review

Sort By

19 June 2019

Purchased at Sociolla

Long wear

5.0/5

Packaging

5.0/5

Pigmentation

5.0/5

Texture

5.0/5

Value for money

5.0/5

Lip cream ini memiliki packaging tabung kecil sama seperti lip cream pada umumnya, kemasan nya lucu aku suka. Teksture nya cream namun tidak thick di bibir. cepat meresap dan matte. Gak bikin bibir kering. ini matte namun tetap lembab. wangi lip creamnya enak banget, wangi vanilla
(0)
(0)

19 June 2019

Purchased at Sociolla

Long wear

3.0/5

Packaging

5.0/5

Pigmentation

4.0/5

Texture

4.0/5

Value for money

5.0/5

  • Shade: Dear Jessica
buat tekstur cremy gitu wanginya itu enak bgt buat aku sih ga mengganggu,untuk warna ternyata aku salah shade yg aku beli terlalu merah tp cocok juga buat gradasibibir, overall aku suka apalagi packagingnya imut bgt!!
(0)
(0)

16 June 2019

Purchased at Sociolla

Long wear

5.0/5

Packaging

5.0/5

Pigmentation

5.0/5

Texture

5.0/5

Value for money

5.0/5

warnanya bagus merahnyaa, cuma di aku langsung kering gituu, tapi overall sih bagus, packagingnya juga bagus rapi. pigmented. tahan lama jugaa walaupun udah berjam-jam.
(0)
(0)

02 June 2019

Long wear

3.0/5

Packaging

3.0/5

Pigmentation

3.0/5

Texture

3.0/5

Value for money

3.0/5

Beli Dear Me Beauty karena minta rekomendasi temen yang kerja di salah satu majalah wanita yang sering liputan fashion beauty, katanya bagus apalagi ini lokal brand lalu aku beli deh. Suka sama warna-warnanya aku beli felice, luna, dan alice sekalian beliin ibuku yang warna winna, bagus warnanya nggak nemu di brand lipstik lain. Akhirnya aku menemukan listik matte yang lumayan tahan lama, cuma perlu agak dilembabkan dengan lip balm aja sih sebagai tambahan.
(0)
(0)

28 May 2019

Purchased at Sociolla

Long wear

4.0/5

Packaging

4.0/5

Pigmentation

4.0/5

Texture

4.0/5

Value for money

4.0/5

  • Shade: Dear Julie
Untuk packagingnya lucu banget, kesannya manis ceria. Pertama kali dioles ke bibir, suka banget sama warnanya, MLBB dan jadi kesukaan bahkan ke indo atau alfa sebelah rumah aku pastiin aku pakai ini dibibir aku. Teksturnya di bibir lembut banget, ringan, dan gak bikin bibir kering. Sayangnya dia transfer dan gak produksi lagi 😭😭
(0)
(0)

Popular Reviews

Vaseline

Repairing Jelly

4.4
10655 Reviews

Beauty Glossary

Sejenis terapi pengobatan yang sudah digunakan sejak 6000 tahun yang lalu, dan dapat meningkatkan kondisi fisik, psikologis, dan memperbaiki...

Aromaterapi

Stay in the loop!

Follow us on social media