ATUR ULANG PASSWORD

Atur ulang password

Lupa password Anda? Masukkan alamat email.

Layn Cosmetics The Multi Lipstick

Layn Cosmetics The Multi Lipstick

User's Average Rating

4.4

Shade

Long wear

3.7/5

Packaging

4.9/5

Pigmentation

4.5/5

Texture

4.7/5

Value for money

4.5/5

43 of 43 reviewers recommend this product

Repurchase

yes

32

no

8

maybe

3

Mona : Formulated especially  for your eyes, cheeks and lips. Our Matte earth toned shades are great for giving all skin tones a natural finish. Makeup for you everyday. A perfect nude with a hint of smoked coral, mirroring the color of a warm sunset. This brilliant coral shade is universally warming to any skin tone. Providing the perfect corally stain to the lips, eyes, and cheeks with a velvet-like texture and soft matte finish. 

Zsa Zsa : Formulated especially  for your eyes, cheeks and lips. Our Matte earth toned shades are great for giving all skin tones a natural finish. Makeup for you everyday. A deep dusty rose shade that transform into a light shade of rose when applied to eyes and cheeks, creating an instant rosy glow. This fully pigmented shade is warm and creamy to the lips. With easy to blend texture and buildable color, Zsa Zsa finishes with a true creamy - matte feels. 

Miro : Formulated especially  for your eyes, cheeks and lips. Our Matte earth toned shades are great for giving all skin tones a natural finish. Makeup for you everyday. The perfect mix of red and brown. Miro is a wearable red lip that isn’t intimidating.
The brick-red shade creates a creamy matte finish along with buildable color and easy to blend texture.

Turrell : Formulated especially  for your eyes, cheeks and lips. Our Matte earth toned shades are great for giving all skin tones a natural finish. Makeup for you everyday.A medium berry mauve. This sophisticated berry-stain shade is highly wearable color that berries-up the lips, eyes and cheek. Turell delivers soft blendable texture and a creamy-matte finish, along with a buildable color

Daisies : Formulated especially  for your eyes, cheeks and lips. Our Matte earth toned shades are great for giving all skin tones a natural finish. Makeup for you everyday. The perfect medium chestnut brown, this chestnut shade is cool in a vintage suede skirt kind of way. The creamy color applies like a tan to the eyes and cheeks. This shade is highly blendable and wearable, Daisies elevates any look with a creamy-matte finish and buildable textures

Tags:

Community Review

Sort By

21 May 2019

Purchased at Sociolla

Long wear

2.0/5

Packaging

5.0/5

Pigmentation

5.0/5

Texture

5.0/5

Value for money

5.0/5

  • Shade: Mona
Loveeee! Super hydrating yet so pigmented. Lipstick ini memang bukan lipstick matte jadi untuk ketahanan nya biasa aja, kalau habis makan tetap akan hilang seperti lipstick biasa. Tapi suka banget krn hydrating and glides on easily.
(0)
(0)

07 May 2019

Purchased at Sociolla

Long wear

3.0/5

Packaging

5.0/5

Pigmentation

4.0/5

Texture

5.0/5

Value for money

4.0/5

  • Shade: Mona
Mona di bibir gue somehow warnanya nude banget cenderung orens, tapi untungnya masih cocok bukan yang oren norak gitu. Mungkin karena warnanya muda dan bibir gue agak gelap kali ya, jadi pas dipakai nggak terlalu pigmented, agak sheer gitu, samar-samar masih keliatan warna asli bibir. Tapi cocok banget dipake buat sehari-hari ketika males pake lipen tapi nggak mau bibir terlihat pucat, soalnya pemakaiannya gampang, sekali swipe langsung keluar, teksturnya pun ringan di bibir. Sayang nggak long lasting karena biasanya dipakai makan sekali langsung hampir bubar semua. But like I said, this is the right lipstick for one of those lazy days. Also, packaging-nya keren banget! Beda dari yang lain. Penasaran mau beli lagi tapi warna yang lebih gelap kayak Miro.
(0)
(0)

10 April 2019

Purchased at Sociolla

Long wear

3.0/5

Packaging

5.0/5

Pigmentation

4.0/5

Texture

5.0/5

Value for money

5.0/5

  • Shade: Mona
Buy this long after the hype, but i was so impressed with the digital marketing strategy. Tapi ini salah satu purchased local brand yang menurut ku kinda worth the hype and the money. warna nya bagus, tp untuk pemakaian di mata mungkin engga terlalu efektif sih. But lips and cheeks? Yes!
(0)
(0)

31 March 2019

Purchased at Sociolla

Long wear

3.0/5

Packaging

5.0/5

Pigmentation

4.0/5

Texture

5.0/5

Value for money

4.0/5

  • Shade: Mona
Untuk ketahanan sih biasa aja ya. Tapi aku tetap cinta karena packagingnya yang keren, teksturnya yang lembut dan warnanya yang super cantik! 😍😭 Karena packagingnya sekeren itu jadi suka kalau touch up di depan orang-orang hehehe 🙂
(0)
(0)

22 February 2019

Purchased at Sociolla

Long wear

2.0/5

Packaging

5.0/5

Pigmentation

5.0/5

Texture

4.0/5

Value for money

4.0/5

  • Shade: Miro
Seriously in love with the multi lipstick, the colour suits me well. Also it's so pigmented. Though, it's not a long lasting lipstick, yet it's good for your blush or eye. I think, the miro colour suits for the bold make up with the touch of natural and fresh on the warm tone skin. Planning to buy another colour.
(0)
(0)

Popular Reviews

Vaseline

Repairing Jelly

4.4
10800 Reviews

Beauty Glossary

M

Cairan bertekstur kental, terasa manis, yang berasal dari lebah. Selain dikonsumsi, madu juga bisa digunakan sebagai salah satu kandungan da...

Stay in the loop!

Follow us on social media