ATUR ULANG PASSWORD

Atur ulang password

Lupa password Anda? Masukkan alamat email.

Yves Rocher Cleansing Wipes

Yves Rocher Cleansing Wipes

User's Average Rating

3.9

Effectiveness

4.0/5

Packaging

4.5/5

Texture

3.5/5

Value for money

3.5/5

2 of 2 reviewers recommend this product

Repurchase

yes

no

maybe

2

Target all types of wrinkle thanks to the powerful anti-wrinkle action of the Ice Plant. As soft as cotton, the Smoothing Cleansing Wipes eliminate every trace of makeup and impurities in a simple step while smoothing your features.
Great for travel!

Tags:

Community Review

Sort By
Afdalia

Afdalia Nasution

4.5

25 March 2019

Purchased at Sociolla

Effectiveness

5.0/5

Packaging

5.0/5

Texture

4.0/5

Value for money

4.0/5

Clenasing sheet nya enak banget wanginya, dan lembut. Dan di mukaku yang oily ga timbul breakout setelah digunakan, dan waktu itu belinya lagi diskon jadi ga nyesel.
(0)
(0)

25 August 2018

Effectiveness

3.0/5

Packaging

4.0/5

Texture

3.0/5

Value for money

3.0/5

belum pernah nyobain cleansing tissue lainnya sih, ini juga punya tante ketinggalan di rumah. jadi first impression pake ini ya not bad lah, aku juga jarang pake make up. apalagi yg waterproof, jd pas pake ini ya kayak pake tissue basah aja gitu.
(1)
(0)

Popular Reviews

Vaseline

Repairing Jelly

4.4
10796 Reviews

Beauty Glossary

Lihat ketombe.

Dandruff

Stay in the loop!

Follow us on social media