ATUR ULANG PASSWORD

Atur ulang password

Lupa password Anda? Masukkan alamat email.

Loreal Paris Dex Lip & Eye Make-Up Remover 125 ml

Loreal Paris Dex Lip & Eye Make-Up Remover 125 ml

User's Average Rating

4.3
Effectiveness
Packaging
Texture
Value for money

257 of 270 reviewers recommend this product

Repurchase
170
32
68
Yes
No
Maybe
An innovation from the L`Oréal laboratories, Absolute eye & lip make-up remover is specially formulated for waterproof and long-lasting make-up. It effectively removes make-up whilst leaving your skin soft, with no oily sensation. The blue phase, enriched with gentle oils, instantly removes waterproof and long-lasting make-up The clear phase is a soft lotion to leave your skin with a pleasant fresh sensation. Results: Quick and easy make-up removal, with no greasy residue.   HOW TO USE : Dispense L’Oreal De-maq Absolute Eye and Lip Make-up Remover onto a cotton wool pad and gently weep across eyes and lips to remove traces of make up, repeat if necessary.   INGREDIENTS : water, cyclopenta, siloxane, isohexadecane, isopropyl palmitate, sodium chloride, dipotassium phospate, poloxamer 184, potassium phospate, panthenol, polyminopropyl, biguandide, d&c green no 6 (C161565) (FIL B48885/2)

Tags:

Community Review

Sort By

User's Rating

Effectiveness
Packaging
Texture
Value for money

27 March 2019

oil remover pertama akuuu haha agak pricey sih dibanding yang lain tapi emang bagus, trus juga ga bikin pedih dimata. sampe2 dulu aku sempat takut kalo pake yang lain karna waktu itu pernah nyoba brand m dan bikin pedih diaku, padahal orang lain engga...
(0)
(0)

User's Rating

Effectiveness
Packaging
Texture
Value for money

26 March 2019

Menurutku ini ampuh buat make up waterproff tapi harus agak di tepuk2nya lama ,tapi emang bner ngangkat sampe dasar make up nya ,dan worth it sesuai dengam harga yg diberikan
(0)
(0)

User's Rating

Effectiveness
Packaging
Texture
Value for money

23 March 2019

Nah untuk ngehapus mascara dimata biasanya aku make yang dex lip & eye make up remover dia ampuh banget ngebersihin make up yang watterpof dengan dua kali usapan udah bisa ngebersihin dong
(0)
(0)

User's Rating

Effectiveness
Packaging
Texture
Value for money

23 March 2019

Jujur kering dan berminyak hasilnya... Kurang suka... Finish nya kyk berminyak banget dikulit... Enakan pake micellar water .. tapi ampuh sih bersihin sisa makeup yg membandel kayak mascara, eyeliner sama lipstick... Hehe
(0)
(0)

User's Rating

Effectiveness
Packaging
Texture
Value for money

21 March 2019

Juaraa banget sama makeup remover ini!! Aku cocok sama produk ini karena cepet banget ngangkat kotoran trus setelah pake ini juga jadi fresh aja. AKUU MEREKOMENDASIKAN SEKALII!!
(0)
(0)

Popular Reviews

Vaseline

Repairing Jelly

4.4
10190 Reviews

Beauty Glossary

Produk buatan Jepang yang dirancang seperti masker anti-polusi ini memiliki fungsi untuk mengencangkan wajah dan membuatnya terlihat awet mu...

Stay in the loop!

Follow us on social media