ATUR ULANG PASSWORD

Atur ulang password

Lupa password Anda? Masukkan alamat email.

Canmake Refresh Cleansing Water

Canmake Refresh Cleansing Water

User's Average Rating

4.6

Effectiveness

4.5/5

Packaging

5.0/5

Texture

5.0/5

Value for money

4.0/5

2 of 2 reviewers recommend this product

Repurchase

yes

1

no

maybe

1
Refreshing and moisturizing makeup remover leaves skin thoroughly cleansed and beautifully hydrated for renewed health. One-step cleansing product contains traditional Japanese skin care essences that condition and beautify for a noticeably smoother and softer feel with continued use. To use, soak cotton pad with cleansing water and then dab all over face, steeping face in cleanser for a minute or two before gently wiping off makeup. Repeat with a new pad if needed. No need to use water.

Tags:

Community Review

Sort By

18 December 2018

Effectiveness

4.0/5

Packaging

5.0/5

Texture

5.0/5

Value for money

4.0/5

Efektif untuk membersihkan makeup yang tidak terlalu berat, kemasanya cantik banget putih transapran ad warna soft pink gitu dan ukurannya relatif kecil, teksturnya cair dan ada kandungan minyaknya jadi tidak membuat wajah terasa kering dan perih, meskipun ada kandungan minyaknya tapi tenang aja ini gak membuat wajah jadi beminyak ko
(0)
(0)

05 December 2018

Purchased at Sociolla

Effectiveness

5.0/5

Packaging

5.0/5

Texture

5.0/5

Value for money

4.0/5

Beli ini karena lagi sale, ku tak bisa berkata apapun selain ini cleansing water nya enak banget dan aku crayyyy pingin beli lagi! Coming from Canmake brand, a Japan brand... Jangan di ragukan lagi deh kualitas nya, luv banget.
(0)
(0)

Popular Reviews

Vaseline

Repairing Jelly

4.4
10796 Reviews

Beauty Glossary

Lihat ketombe.

Dandruff

Stay in the loop!

Follow us on social media