ATUR ULANG PASSWORD

Atur ulang password

Lupa password Anda? Masukkan alamat email.

Benefit Cosmetics How To Look The Best at Everything!

Benefit Cosmetics How To Look The Best at Everything!

User's Average Rating

4.3

Long wear

4.4/5

Packaging

4.6/5

Pigmentation

2.3/5

Texture

2.4/5

Value for money

4.1/5

13 of 14 reviewers recommend this product

Repurchase

yes

7

no

1

maybe

6
We wrote the book on complexion perfection! Our custom perfectors give you a luminous complexion by blending away imperfections & minimising the appearance of pores. Mix & match our complexion perfectors to customize your coverage. You’ll be the first to finish flawless. DETAILS Product sizes included in kit: the POREfessional PRO balm | 7.5 mL hello flawless oxygen wow in “I`m pure 4 sure” honey| 7.0 mL boi-ing in 01 & 02 | 2 x 1.5g net wt.  “hello flawless!” in “I love me” ivory | 4.0 g net wt. 

Tags:

Community Review

Sort By

21 December 2018

Long wear

4.0/5

Packaging

5.0/5

Pigmentation

4.0/5

Texture

4.0/5

Value for money

3.0/5

Enak bangeet buat travelling karena packagingnya kayak buku. Primernya udh gak usah ditanya lagilah, bikin makeup awet dan nutup pori pori banget. Shade concealernya juga pas di aku dan nutup
(0)
(0)

20 December 2018

Long wear

5.0/5

Packaging

5.0/5

Pigmentation

5.0/5

Texture

5.0/5

Value for money

4.0/5

pengen nyobain travel kit dari benefit. primernya yang bagus terus untuk pemula pastinya bisa dipakai untuk belajar make up, cocok banget dah, apalagi udah ada applicatornya, makin mudah dong belajarnya, gaperlu ngeluarin banyak uang bagi pemula
(1)
(0)

20 December 2018

Long wear

5.0/5

Packaging

5.0/5

Pigmentation

4.0/5

Texture

5.0/5

Value for money

5.0/5

Suka banget sama paket benefit yang isinya lengkap seperti ini, ada primer, foundasion, conceler dan bedak. Semua produknya bangus banget , gak nyesel beli sepaket gini
(0)
(0)

18 December 2018

Long wear

4.0/5

Packaging

5.0/5

Pigmentation

4.0/5

Texture

5.0/5

Value for money

4.0/5

Travel kit atau trial kit yang oke banget, semua produk nya bagus dan kepake juga, didalam nya dapat instruksi pemakaian dan kaca yang besar juga, worth to try and worth to buy
(1)
(0)

17 December 2018

Long wear

2.0/5

Packaging

3.0/5

Pigmentation

2.0/5

Texture

3.0/5

Value for money

3.0/5

its really good value tbh. you got primer,foundation, 2 concealer and also a powder. but its just not for me. it looks natural tho but i look dull af. and after using it for 2 hours it just melting from myface.
(3)
(0)

Popular Reviews

Vaseline

Repairing Jelly

4.4
10655 Reviews

Beauty Glossary

Sejenis terapi pengobatan yang sudah digunakan sejak 6000 tahun yang lalu, dan dapat meningkatkan kondisi fisik, psikologis, dan memperbaiki...

Aromaterapi

Stay in the loop!

Follow us on social media