ATUR ULANG PASSWORD

Atur ulang password

Lupa password Anda? Masukkan alamat email.

Urban Decay Vice Lipstick

Urban Decay Vice Lipstick

User's Average Rating

4.5

Shade

Long wear

4.2/5

Packaging

4.7/5

Pigmentation

4.7/5

Texture

4.5/5

Value for money

4.2/5

28 of 29 reviewers recommend this product

Repurchase

yes

19

no

2

maybe

8
An innovative lip formula, now in an array of shades and finishes—encased in a sleek, faceted case. What it does: Get unbelievable laydown of color with just one swipe of Vice Lipstick. It features an array of addictive shades and six indulgent finishes—including 20 shades that are Sephora exclusives, in shades that range from bold brights to dark hues to versatile neutrals. Each shade applies smoothly (without dragging or skipping), hugs lips, and feels ultra-comfortable. Urban Decay’s proprietary Pigment Infusion System™ gives the formula its super-creamy texture, rich payout, and superior color dispersion. This creamy formula is packed with nourishing ingredients. A butter blend comforts, hydrates, and enhances, leaving lips soft and conditioned, and never dry. Aloe vera, jojoba, avocado, and babassu oils nourish and soften lips. Illipe butter, derived from Malaysian illipe trees, provides long-lasting moisture, while the vitamins C and E deliver a hint of antioxidants.

Prime and define with Urban Decay’s 24/7 Glide-On Lip Pencil. Follow with the matching shade of Vice Lipstick.

Hydrogenated Polyisobutene, Phytosteryl/Isostearyl/Cetyl/Stearyl/Behenyl Dimer Dilinoleate, Polyethylene, Octyldodecanol, Bis-Diglyceryl Polyacyladipate-2, Triisostearin, Phenyl Trimethicone, Squalane, Hydrated Silica [nano] / Hydrated Silica, Cera Microcristallina / Microcrystalline Wax, Pentaerythrityl Tetraisostearate, VP/Eicosene Copolymer, Hydrogenated Olive Oil, Ethylhexyl Palmitate, Olea Europaea Oil / Olive Fruit Oil, Tribehenin, Tocopheryl Acetate, Pentaerythrityl Tetra-Di-T-Butyl Hydroxyhydrocinnamate, Olea Europaea Oil Unsaponifiables / Olive Oil Unsaponifiables, Tetrahexyldecyl Ascorbate, Sorbitan Isostearate, Tocopherol, Orbignya Oleifera Seed Oil, Simmondsia Chinensis Seed Oil / Jojoba Seed Oil, Theobroma Cacao Seed Butter / Cocoa Seed Butter, Persea Gratissima Oil / Avocado Oil, Shorea Stenoptera Seed Butter, Butyrospermum Parkii Butter / Shea Butter, Lactic Acid, Palmitoyl Tripeptide-1, Calcium Sodium Borosilicate, Synthetic Fluorphlogopite, Calcium Aluminum Borosilicate, Polyethylene Terephthalate, Polymethyl Methacrylate, Silica, Polybutylene Terephthalate, Polylactic Acid, Tin Oxide, Citric Acid. [+/- (May Contain/Peut contenir): CI 45410 / Red 28 Lake, CI 15850 / Red 7 Lake, CI 77891 / Titanium Dioxide, CI 77120 / Barium Sulfate, CI 15850 / Red 6, Mica, CI 77499 / Iron Oxides].

Tags:

Community Review

Sort By

22 June 2019

Purchased at Sociolla

Long wear

4.0/5

Packaging

4.0/5

Pigmentation

5.0/5

Texture

5.0/5

Value for money

3.0/5

  • Shade: Uptight
Beneran COMFORT matte, pas diaplikasi sama sekali ga seret ga tugging di bibir meski ga pake lipbalm. Warna transfer meskipun ninggalin stain di bibir thus fade nicely. Punyaku shade uptight itu warm brownish nude.
(0)
(0)

19 June 2019

Long wear

5.0/5

Packaging

4.0/5

Pigmentation

5.0/5

Texture

4.0/5

Value for money

5.0/5

  • Shade: Backtalk
Lipsticknya bold banget. Kebetulan aku dapat free dari sociolla pas beli naked pallete. Jadi kaya sexy mengoda gitu ceile.. Cuman karena dapatnya warna ungu jadi jarang bisa dipaduinya. lebih ke make up malam gt.
(0)
(0)

25 May 2019

Long wear

4.0/5

Packaging

5.0/5

Pigmentation

5.0/5

Texture

4.0/5

Value for money

3.0/5

  • Shade: Backtalk
Packagingnya cantik dan warnanya juga cantik bgt. Dia teksturnya creme sih menurut aku dan gak bikin bibir kering. Aku sepertinya beli salah shade. Tapi karna cantik ya jadi aku pake aja dan ditambah warna lain biar makin cantik warnanya. Menurutku lipstick ini cocok untuk yg punya bibir kering.
(0)
(0)

06 March 2019

Purchased at Sociolla

Long wear

5.0/5

Packaging

5.0/5

Pigmentation

5.0/5

Texture

5.0/5

Value for money

5.0/5

Sumpah warnanya bagus banget. Sesuai sama kesukaan warna lipstick yang aku suka. Enak di pakenya. Ga bikin bibir aku jadi kering. Pokoknya sukaaaaa!!!
(0)
(0)

07 February 2019

Long wear

3.0/5

Packaging

4.0/5

Pigmentation

4.0/5

Texture

3.0/5

Value for money

3.0/5

Pertama kalinya punya lipstick dari Urban Decay dengan warna Wonderland. Dengan harga yang cukup mahal sekitar 300rb lipstick UD ini hadir dengan packagingnya yang cukup bagus jadi ada harga ada kualitas. Warna Wonderland sendiri merupakan warna merah dengan campuran pink jadi cocok digunakan untuk sehari-hari maupun untuk acara tertentu, hasil akhirnya semi matte.
(0)
(0)

Popular Reviews

Vaseline

Repairing Jelly

4.4
10679 Reviews

Beauty Glossary

Dikenal juga dengan nama micro needling. Ini adalah teknik perawatan wajah yang menggunakan derma roller, yaitu alat yang memiliki jarum ber...

Stay in the loop!

Follow us on social media