ATUR ULANG PASSWORD

Atur ulang password

Lupa password Anda? Masukkan alamat email.

Canmake Stay on Balm Rouge

Canmake Stay on Balm Rouge

User's Average Rating

3.8

Long wear

3.4/5

Packaging

4.3/5

Pigmentation

3.4/5

Texture

3.5/5

Value for money

3.9/5

26 of 30 reviewers recommend this product

Repurchase

yes

13

no

8

maybe

9

OK to apply directly, even to chapped lips.
A tinted rouge like a moisturizing lip balm.
Moisturizing lipstick with staying power.
UV-reducing effect <Contains no ultraviolet absorbers>

 

Based on the concept "What would happen if we added color to a lip balm...?"
Wave goodbye to troublesome lip make-up!
The moisturizing ability of a lip balm, the color of a lipstick, the sheen of a gloss, plus UV protection…
This single item will satisfy even the most demanding of women. 
● Super-rich oils enfold your lips like a silken robe!
● Creates a thin film that clings flexibly to your lips, for a comfortable, non-sticky feeling that lasts and lasts.
OK to apply directly, even to dry, chapped lips. 
● You'll be amazed by how smoothly it goes on, even without applying lip balm first!
● Provides solid color despite the light texture, creating irresistible lips with a natural luster.
Moisturize while wearing make-up
● Contains beautifying and moisturizing agents.
● Keeps your lips plump, soft and moist while wearing it.
Beautifying ingredients
Now you won't forget your UV protection!
● Protects against the ultraviolet rays that cause dryness, chapping and dullness.
● Contains no ultraviolet absorbers (non-chemical formulation), ensuring gentle protection for your lips.

 

Tags:

Community Review

Sort By

07 May 2019

Purchased at Sociolla

Long wear

4.0/5

Packaging

4.0/5

Pigmentation

4.0/5

Texture

5.0/5

Value for money

4.0/5

Aku suka sama produk ini, lip balm canmake ini ada warnanya, meskipun warna di bibir aku ga bertahan lama sih, aku beli ini buat melembabkan bibir aku yang suka pecah-pecah dan berguna banget, suka sama packagingnya yang berbunga-bunga
(0)
(0)

21 March 2019

Long wear

4.0/5

Packaging

5.0/5

Pigmentation

5.0/5

Texture

5.0/5

Value for money

5.0/5

Salah satu lip balm yang sering aku pakai hampir setiap hari, karena ada warnanya sekaligus bisa melembabkan. Warnanya juga lumayan kelihatan kok. Cocok dipakai buat sehari-hari.
(0)
(0)

19 December 2018

Long wear

4.0/5

Packaging

4.0/5

Pigmentation

4.0/5

Texture

5.0/5

Value for money

5.0/5

Lipstick daily aku kalo pengen yang natural dan ga bikin bibir kering cocok banget pake ini, tapi harus sering-sering touch up karena ngga tahan lama menurutku.
(0)
(0)

18 December 2018

Long wear

4.0/5

Packaging

5.0/5

Pigmentation

4.0/5

Texture

5.0/5

Value for money

3.0/5

Aku beli ini yang no t01, dibibir aku canmake itu bikin lembab parah, tapi ga berminyak gitu keliatannya, dan dia itu lipbalm yang ada pigmentasi yang natural sehat gitu dibibir, jadi buat yang males buat pake ini itu karna bibir kering lebih baik coba ini dan pilih warna yang cocok dibibir kalian, karna warna lucu" tapi cepet sold out_-
(1)
(0)

17 December 2018

Long wear

3.0/5

Packaging

4.0/5

Pigmentation

4.0/5

Texture

3.0/5

Value for money

4.0/5

#BalmMe Ini buat mosturize bibir. Biasanya aku pake sebelum pake lip product. Kenapa, karna lip product cenderung bikin bibir kering dan bisa kusam. Jadi mesti dirawat. Ini packagingnya imut abis
(1)
(0)

Popular Reviews

Vaseline

Repairing Jelly

4.4
10578 Reviews

Beauty Glossary

Merupakan proses pembersihan pori-pori kulit yang tersumbat sebum berlebih, atau pun sel-sel kulit mati yang menumpuk sehingga menjadi peran...

Stay in the loop!

Follow us on social media