ATUR ULANG PASSWORD

Atur ulang password

Lupa password Anda? Masukkan alamat email.

NYX Professional MakeUp Matte Lipstick - GWP

NYX Professional MakeUp Matte Lipstick - GWP

User's Average Rating

4.1

Shade

Long wear

3.9/5

Packaging

4.4/5

Pigmentation

4.0/5

Texture

4.3/5

Value for money

4.0/5

7 of 8 reviewers recommend this product

Repurchase

yes

1

no

3

maybe

4
Load your lips with plush, pigment-rich color choosing from 12 brand new shades of Matte Lipstick—our shockingly smooth lip color that glides right on and stays in place with a silky matte finish that never feels dry. Now available in a range of fresh new hues, these playful pops of color are just what your spring wardrobe needs!

Tags:

Community Review

Sort By

06 February 2019

Long wear

5.0/5

Packaging

5.0/5

Pigmentation

4.0/5

Texture

4.0/5

Value for money

5.0/5

  • Shade: Tea Rose
Yuhuuuu.. ini lipsticknya cantik warnanya. Saat dipakai juga ga bikin bibir kering dan tahan lama juga. Selalu suka sama formula tipa lipstick dr nyx. Harga jg terjangkau bgt,
(0)
(0)

04 February 2019

Long wear

4.0/5

Packaging

5.0/5

Pigmentation

5.0/5

Texture

5.0/5

Value for money

4.0/5

  • Shade: Alabama
Aku suka sama formulanya yg gaterlalu matte tp lumayan tahan lama dan gak bikin bibirku kering. Packagingnya jg bagus menurutku, kita bisa liat warna lipsticknya gitu. Dia pigmented juga
(0)
(0)

28 January 2019

Long wear

4.0/5

Packaging

4.0/5

Pigmentation

4.0/5

Texture

5.0/5

Value for money

4.0/5

  • Shade: Merlot
suka saat pertama apply, lipstick matte tapi nyaman. walau sedikit dry, tp setelah pakai lipbalm lanjut pakai lipstick ini baru enak. kalau di aku, setelah makan pun masih ada lipstick ini
(0)
(0)

19 December 2018

Long wear

4.0/5

Packaging

5.0/5

Pigmentation

4.0/5

Texture

4.0/5

Value for money

4.0/5

  • Shade: Merlot
Enak banget sih ini dipakenya. Lembut dan ga bikin kering. Warnanya yang Merlot cantik banget. Packagingnya juga lucu dan ga rawan pecah/ nyocol lipsticknya. Overall a good product sih ini
(0)
(0)

19 December 2018

Long wear

4.0/5

Packaging

4.0/5

Pigmentation

5.0/5

Texture

4.0/5

Value for money

4.0/5

  • Shade: Merlot
My very first matte lipstick. It makes my lips a bit dry so I have to apply lip balm first but the colors are pretty and it is also pretty cheap so maybe I will repurchase another colors
(0)
(0)

Popular Reviews

Vaseline

Repairing Jelly

4.4
10590 Reviews

Beauty Glossary

Produk perawatan rambut yang berfungsi untuk melembutkan rambut sehingga lebih mudah diatur. Kondisioner juga bisa membuat rambut lebih lemb...

Kondisioner

Stay in the loop!

Follow us on social media