ATUR ULANG PASSWORD

Atur ulang password

Lupa password Anda? Masukkan alamat email.

Rollover Reaction Sueded Lip and Cheek Cream

Rollover Reaction Sueded Lip and Cheek Cream

User's Average Rating

4.4

Shade

Long wear

4.0/5

Packaging

4.6/5

Pigmentation

4.4/5

Texture

4.5/5

Value for money

4.3/5

976 of 1016 reviewers recommend this product

Repurchase

yes

733

no

104

maybe

179

A multi-use beauty essential that goes on creamy, applies effortlessy and dries to a velvet finish, giving a soft matte lips and flushed cheeks for an instant, and even on eyelids for on-the-go enhancement.

SUEDED! Lip and Cheek Cream packed with rich pigment to deliver buildable, blendable formula for an instant personalized beauty. What’s more, the formula enriched with nourishing ingredients such as vitamin E, Antioxidant and UV protection to keep your lip and cheek healthy.

WHAT ELSE YOU NEED TO KNOW:

Rollover Reaction Cosmetics is an ultimate make-up multi-tasker.  Available in an extensive range of wearable shades, each product crafted to creating an easy-personalized beauty that the user can apply n’ go. This product is paraben-free and cruelty-free.

HOW TO USE:

Use directly from the applicator and blend with finger, brush, or beauty blender. Repeat application for more intense color.

*Please note that every pigments are very concentrated so a little goes a long way.

Tags:

Community Review

Sort By

15 July 2019

Long wear

3.0/5

Packaging

4.0/5

Pigmentation

3.0/5

Texture

4.0/5

Value for money

4.0/5

  • Shade: Prudence
warananya cakep sih dan aku suka banget. soft banget saat diaplikasikannya. kelemahannya nih dia beleber di bagian tutupnya dan bikin bibir aku kering
(0)
(0)

15 July 2019

Purchased at Sociolla

Long wear

5.0/5

Packaging

5.0/5

Pigmentation

5.0/5

Texture

5.0/5

Value for money

5.0/5

  • Shade: Lizzy
Sudah pembelian kesekian kalinya produk yg sama dengan shade yg berbeda, suka banget sama texture Lip Rollover ini. Texture nya lembut dan ga bikin bibir makin kering. Ga gampang transfer juga. Untuk shade nya sendiri cocok banget sama kulit sawo matang. Overall suka banget sama Rollover Lip ini.
(0)
(0)

13 July 2019

Long wear

4.0/5

Packaging

5.0/5

Pigmentation

5.0/5

Texture

5.0/5

Value for money

4.0/5

  • Shade: Grace
sukaaaa banget sama rr lip cream yang shade grace ini, warnanya bagus banget, dan cocok sama kulit aku yang sawo mateng ini, selain itu juga ini untung nya tidak membuat bibir aku jadi lengket dan kering. selain itu juga packaging ny lucuu banget!!
(0)
(0)

13 July 2019

Long wear

5.0/5

Packaging

4.0/5

Pigmentation

4.0/5

Texture

5.0/5

Value for money

3.0/5

  • Shade: Lizzy
Sumpah demi apa gila ini bagus pake banget. Ga buat bibir kering tanpa harus pake lip balm. Nyaman banget dipake buat formal dan sehari hari. Dengan adanya sociola yang dengan pelayanan yg super duper cepat saya jadi makin suka belanja disini.
(0)
(0)

13 July 2019

Purchased at Sociolla

Long wear

4.0/5

Packaging

4.0/5

Pigmentation

4.0/5

Texture

4.0/5

Value for money

4.0/5

  • Shade: Lizzy
Kmren lagi iseng mau cobain brand ini dan warna -warna bold. Aku pakai yg shade umama. Pigmentasiny ok, g bikin pecah2 tp emang bibir aku yg kering jadi setelah pakai lip balm ak apply ini sehingga kurang tahan lama.
(0)
(0)

Popular Reviews

Vaseline

Repairing Jelly

4.4
10782 Reviews

Beauty Glossary

C

Lapisan kedua rambut yang terletak antara kutikula rambut dan medulla. Cortex merupakan bagian dari anatomi rambut yang paling tebal. Cortex...

Cortex

Stay in the loop!

Follow us on social media