ATUR ULANG PASSWORD

Atur ulang password

Lupa password Anda? Masukkan alamat email.

Rollover Reaction Sueded Lip and Cheek Cream

Rollover Reaction Sueded Lip and Cheek Cream

User's Average Rating

4.4

Shade

Long wear

4.0/5

Packaging

4.6/5

Pigmentation

4.4/5

Texture

4.5/5

Value for money

4.3/5

950 of 989 reviewers recommend this product

Repurchase

yes

713

no

99

maybe

177

A multi-use beauty essential that goes on creamy, applies effortlessy and dries to a velvet finish, giving a soft matte lips and flushed cheeks for an instant, and even on eyelids for on-the-go enhancement.

SUEDED! Lip and Cheek Cream packed with rich pigment to deliver buildable, blendable formula for an instant personalized beauty. What’s more, the formula enriched with nourishing ingredients such as vitamin E, Antioxidant and UV protection to keep your lip and cheek healthy.

WHAT ELSE YOU NEED TO KNOW:

Rollover Reaction Cosmetics is an ultimate make-up multi-tasker.  Available in an extensive range of wearable shades, each product crafted to creating an easy-personalized beauty that the user can apply n’ go. This product is paraben-free and cruelty-free.

HOW TO USE:

Use directly from the applicator and blend with finger, brush, or beauty blender. Repeat application for more intense color.

*Please note that every pigments are very concentrated so a little goes a long way.

Tags:

Community Review

Sort By

23 May 2019

Long wear

5.0/5

Packaging

5.0/5

Pigmentation

5.0/5

Texture

5.0/5

Value for money

5.0/5

  • Shade: UMMA
SOO PRETTYYYY!!! bagi pecinta bold lipstick/lipcream/whatev wajib punya ini. buat yg ga suka tampilan bold, bisa bgt di ombre. untuk ombre, aku suka kombinasiin sama wardah no.11 atau purbasari no.90
(0)
(0)

22 May 2019

Long wear

4.0/5

Packaging

5.0/5

Pigmentation

5.0/5

Texture

5.0/5

Value for money

5.0/5

  • Shade: Prudence
Sukaaaa banget parah sm lip cream ini. Saking ringannya di bibir, rasanya kaya ga pake apa-apa. Warna yg prudence nya juga pas dan bikin muka lebih cerah. Apalagi sekali celup doang, ini tuh udh bisa banget buat nutupin bibir atas, bawah, buat blush, sm eyeshadow sekaligus.
(0)
(0)

21 May 2019

Long wear

4.0/5

Packaging

5.0/5

Pigmentation

4.0/5

Texture

5.0/5

Value for money

4.0/5

  • Shade: Lizzy
Pertama kali beli itu rekomendasi dari temen, dan bingung banget pilih shade yang mana karena smuanya bagus bagus😭 terus akhirnya pilih yang prudence, takut si awal2nya takut ga cocok, eh ternyta warna nya bagus banget natural buat sehari hari dan ringan banget di bibir, ga lengket pokoknya berasa kayak gapake apa apa deh , suka bgt!😍
(0)
(0)

21 May 2019

Purchased at Sociolla

Long wear

4.0/5

Packaging

2.0/5

Pigmentation

4.0/5

Texture

4.0/5

Value for money

3.0/5

  • Shade: Prudence
warna prudence ini jatuhnya warna nude peachy di bibirku. formulanya creamy enough, tidak ngasi tekstur di bibir & ringan juga kalau dipakai. kekurangannya cuma di packagingnya dia gampang mleber jadi terlihat berantakan isinya padahal bahan kemasan yang dipakai sudah cukup berkualitas untuk ukuran produk lokal
(0)
(0)

20 May 2019

Purchased at Sociolla

Long wear

4.0/5

Packaging

3.0/5

Pigmentation

3.0/5

Texture

3.0/5

Value for money

5.0/5

  • Shade: Lizzy
Aku lebih suka dijadiin blush on karena lebih awet dr pagi sampe sore, ketimbang jd lipstick gampang banget hilang kalau makan makanan berminyak. Ini pembelianku yg ke dua. Cause i love it so much.
(0)
(0)

Popular Reviews

Vaseline

Repairing Jelly

4.4
10591 Reviews

Beauty Glossary

Teknik perawatan kulit yang bertujuan untuk memasukkan vitamin dan zat lain ke dalam lapisan kulit. Ada berbagai macam alat yang digunakan t...

Mesoterapi

Stay in the loop!

Follow us on social media