ATUR ULANG PASSWORD

Atur ulang password

Lupa password Anda? Masukkan alamat email.

Loreal Paris Color Riche Moist Matte Lipstick

Loreal Paris Color Riche Moist Matte Lipstick

User's Average Rating

4.2

Long wear

3.9/5

Packaging

4.5/5

Pigmentation

4.3/5

Texture

4.3/5

Value for money

4.1/5

100 of 107 reviewers recommend this product

Repurchase

yes

62

no

17

maybe

28
RESULTS: Indulge your lip with a rich vibrant lipstick color. Infused with ultra-moisturizing oils, velvety smooth finish. Color Riche Moisture Matte`s unique formula contains jojoba oil for unrivaled moisture and comfort along with matte gel technology to create a velvety smooth finish.USAGE: Use the wand to apply starting in the center of your upper lip. Work from the center to outer edges of your lips, following the contour of your mouth. Then glide across the entire bottom lip.

Tags:

Community Review

Sort By

01 June 2019

Purchased at Sociolla

Long wear

3.0/5

Packaging

5.0/5

Pigmentation

3.0/5

Texture

5.0/5

Value for money

3.0/5

Beli ini sampai tujuan dengan patah. Resiko sih. Kan pakai jasa kurir ekspedisi. Overall, bagus warnanya, ga bikin kering dibibir, tapi cepet ilang aja sih. Harus touch up bolak balik.
(0)
(0)

30 May 2019

Long wear

4.0/5

Packaging

5.0/5

Pigmentation

4.0/5

Texture

4.0/5

Value for money

4.0/5

Teksturnya enak bgt!!! Nyaman dan lumayan awet buat ukuran lipstick, varian warnanya suit to the tan skin (my favorite is maple mocha), ga gampang patah! Packagingnya juga kokoh gitu
(0)
(0)

22 May 2019

Long wear

4.0/5

Packaging

5.0/5

Pigmentation

4.0/5

Texture

5.0/5

Value for money

4.0/5

lipsticknya beneran mosit banget, warnanya sekali swatch juga langsung muncul. tapi sayang aku salah beli warna. kemasannya juga bagus emas mengkilap. untuk ketahanannya cuma sebenrar aja kalau di aku.
(0)
(0)

18 May 2019

Purchased at Sociolla

Long wear

1.0/5

Packaging

5.0/5

Pigmentation

1.0/5

Texture

1.0/5

Value for money

1.0/5

Suka banget sma warnya tapi di kulitku kagak cocok pkk warna ini dan wrnya di bibbirku itu gk nempel.kyk nolak gthu bibirku di pakein lipstik ini .. Kecewa jdi ya pdhal wrna ya aku suka
(0)
(0)

17 May 2019

Purchased at Sociolla

Long wear

5.0/5

Packaging

5.0/5

Pigmentation

5.0/5

Texture

5.0/5

Value for money

5.0/5

This is the best purchase I've ever made on lipstick! The colour is amazing. They last long. The pigment pop out. Plus even if you wear just a little bit and make a gradation with it, the result are fabulous!
(0)
(0)

Popular Reviews

Vaseline

Repairing Jelly

4.4
10632 Reviews

Beauty Glossary

Animal Testing merupakan proses uji coba pada hewan yang biasanya dilakukan untuk mengetes sebuah produk kecantikan sebelum diluncurkan ke p...

Animal Testing

Stay in the loop!

Follow us on social media