ATUR ULANG PASSWORD

Atur ulang password

Lupa password Anda? Masukkan alamat email.

Rosé All Day Lip and Cheek Duo - 5 by Rosé

Rosé All Day Lip and Cheek Duo - 5 by Rosé

User's Average Rating

4.2

Shade

Long wear

4.0/5

Packaging

4.4/5

Pigmentation

4.2/5

Texture

4.1/5

Value for money

4.1/5

23 of 25 reviewers recommend this product

Repurchase

yes

11

no

5

maybe

9

Fine effortless finish that melts into the skin.

A lip and cheek duo with a creamy semi-matte finish that gives you full coverage on the lips and a sheer stain on the cheeks. Glides on and blends easily, it comes in three different shades. They are light wearing and long lasting, an everyday essential that's definitely going to be your new best friend. Swipe once for colour and twice for magic!

  • ELIZABETH : The ultimate coffee shade that is perfect for every skin tone.
  • JULIE : A pretty coral and a whole lot of summer feels, because it's always sunny here at Rosé.
  • SABRINA : A sexy reddish brown earthy tone lip and cheek combo.
  • BELINDA : A natural berry brown with red undertones lipcheek for an everyday sultry look.
  • MARIA : The ultimate rich wine red lip and cheek shade, literally the baddest bold shade you need and more.

Tags:

Community Review

Sort By
Puspitasari

Puspitasari wijayaningrum

3.6

13 May 2019

Long wear

4.0/5

Packaging

4.0/5

Pigmentation

4.0/5

Texture

3.0/5

Value for money

3.0/5

  • Shade: Maria
Bagussss bangetttt aku sukakkk bgttt dan cantik bgttt buat jadi lipcheek, kalo gapunya creamblush bisa banget jadi gantinya dan simple juga, bisa jadi eyeshadow jugaa... cuma krn bibirku emg kering jd ga bisa lgsg apply harus pake lipbalm dulu krn dia matte bgt emang
(0)
(0)

13 March 2019

Purchased at Sociolla

Long wear

4.0/5

Packaging

4.0/5

Pigmentation

4.0/5

Texture

4.0/5

Value for money

4.0/5

  • Shade: Sabrina
Akhirnya beli juga ni lipstik ya..itupun krn lg promo😂 shadenya warna merah kecoklatan dan matte abis jd kudu pake lip balm dl yah biar gk kering. Creamy siy teksturnya sekali pakai jg ud keliatan warnanya kok. So far oke2 aja pake lipstik ini.
(0)
(0)

19 February 2019

Purchased at Sociolla

Long wear

4.0/5

Packaging

4.0/5

Pigmentation

4.0/5

Texture

4.0/5

Value for money

4.0/5

  • Shade: Maria
Bagi penggemar lipstik warna gelap dan bold, pasti akan suka ini. Kalau sedang tidak ingin warna yang gelap bisa juga aplikasikan lipstik ini tipis-tipis dan hasilnya akan sheer dan super cantik. Teksturnya juga sangat nyaman dan tidak membuat bibir kering.
(0)
(0)

06 February 2019

Long wear

4.0/5

Packaging

5.0/5

Pigmentation

5.0/5

Texture

5.0/5

Value for money

5.0/5

  • Shade: Maria
2 thumbs up for this local lipstick which is from @roseallday.co ! I got it in the shade "Boujee" which is a fresh red color with warm undertone but there's no sign of berry shade which I really hate It is a matte lipstick, very buildable, I can get a bold fresh red color or just a dab of fresh natural red-pinkish finish during the day. Not forget to mention, it can also be used as a blush on/eyeshadow. Its not transferproof or waterproof for me but I don't mind at all since the quality is great for a lipstick + it didn't dry out my lips
(0)
(0)

17 January 2019

Purchased at Sociolla

Long wear

3.0/5

Packaging

4.0/5

Pigmentation

3.0/5

Texture

4.0/5

Value for money

4.0/5

  • Shade: Maria
Dari segi harga menurut saya terlalu mahal untuk sebuah lipstick konvensional. Pigmentasinya sheer , bagus untuk digunakan sebagai blush. Tidak melembabkan meskipun tidak membuat kering.
(0)
(0)

Popular Reviews

Vaseline

Repairing Jelly

4.4
10567 Reviews

Beauty Glossary

Masalah kulit yang ditandai dengan munculnya bintik-bintik pada beberapa bagian tubuh, seperti wajah, leher, punggung, dan dada. Bintik-bint...

Jerawat

Stay in the loop!

Follow us on social media