ATUR ULANG PASSWORD

Atur ulang password

Lupa password Anda? Masukkan alamat email.

Mizzu Valipcious Velvet Matte

Mizzu Valipcious Velvet Matte

User's Average Rating

4.3

Long wear

4.2/5

Packaging

4.4/5

Pigmentation

4.4/5

Texture

4.2/5

Value for money

4.3/5

611 of 646 reviewers recommend this product

Repurchase

yes

397

no

88

maybe

161

Mizzu velvet matte is a lightweight matte lip cream that glides smoothly on the lips. It gives intense color payoff that lasts the whole day, (unless you are eating something oily) it is so lightweight that one barely feel like you have anything on the lips. Enjoy the feeling of applying Mizzu Velvet Matte.

Calm Sense: This nude/bare lip color is perfect for all occasions; Versatile for both casual and party looks 

Dolce: A Lovely and sweet color that brings out the feminine side of you!

Choco Melt: Warning! Extremely exotic! Not for the faint hearted. 

Dine in Wine: A Seductive color that makes you feel more desireable and irresistable

Midnight Rush: This color is fun and adventurous, a great choice for any party goers!

Amore: The choice for someone who wants to go on a date. A subtle alluring color that doesn't make you go unnoticed

Flaming Hot: This Classic Red will make you feel glamourous and elegant. The absolute choice to be in the spotlight 

Bliss: A joyful heart is a good medicine, wear “Bliss” and then something wonderful is about to happen.

Empower: Be the change you want to see in this world.  Empower boosts your beautiful soul to help you make positive changes.

Full Bloom: Bloom is defined as the time of greatest beauty, vigor, or freshness; the bloom of youth.

Glee: When you woke up on the wrong side of the bed and something is not right,  this extraordinary color is a solution to bring your mood back

Unashamed: Self-confidence is the best outfit. this pink color will help to radiate your confidence and beauty.  Own it!

Tags:

Community Review

Sort By

19 May 2019

Long wear

4.0/5

Packaging

3.0/5

Pigmentation

5.0/5

Texture

5.0/5

Value for money

4.0/5

Mizzu ini packagingnya lucu, formulanya bagus & enak banget pas di aplikasiin ke bibir. Ringan bgt😭 sesuka itu pake ini, dan ga kering di bibir aku. Suka!!
(0)
(0)

19 May 2019

Purchased at Sociolla

Long wear

4.0/5

Packaging

5.0/5

Pigmentation

5.0/5

Texture

4.0/5

Value for money

4.0/5

Salah satu Lip Cream favorit ! aku beli yang shade Amore warnanya kalau dibibir aku itu merah sedikit oren, muka jadi fresh banget. Formula baguss banget ! Very Pigmented . Cukup tahan lama kalau ga ketemu makanan yang berminyak. Terus Gampang diblend kalau mau ombre" gitu . Wanginya creamy enak gitu ! ga bikin pusing. Ringan banget di bibir. Aplikatornya oke banget mudah mengaplikasikannya.
(0)
(0)

17 May 2019

Purchased at Sociolla

Long wear

5.0/5

Packaging

4.0/5

Pigmentation

4.0/5

Texture

3.0/5

Value for money

5.0/5

Warnanya bangus banget cocok buat aku yg pengen keliatan seger, aromanya gk ngeganggu, cocok buat ke kantor atau mau jalan gitu, packagingnya oke tp agak bleber walaupun gk parah banget blebernya, trus dia ini kekurangannya cuma 1, kerasa banget di bibir aku.
(0)
(0)

16 May 2019

Long wear

3.0/5

Packaging

5.0/5

Pigmentation

5.0/5

Texture

3.0/5

Value for money

3.0/5

Sangat disayangkan sekali, di bibir aku buat keringg. Padahal shadenya bagus bagus buat dijadiin ombre lips. Dan ga tahan lama, jadi harus apply lagi.
(0)
(0)

16 May 2019

Purchased at Sociolla

Long wear

5.0/5

Packaging

5.0/5

Pigmentation

5.0/5

Texture

5.0/5

Value for money

5.0/5

Akhirnya ada jg diskon ini lg, Warna nya sesuai yg diinginkan, dan karena soco jd diskon dan pnya wrna ini yeeyyyy Wrna di foto lbh terang, pdhal asli nya agak gelep. Harus coba smua wrna mantullll, gak berasa kalo pke lipstik, than lama, gak lengket, matte nya gak bkin bibir kering.
(0)
(0)

Popular Reviews

Vaseline

Repairing Jelly

4.4
10563 Reviews

Beauty Glossary

Masker dalam bentuk lembaran yang sudah direndam oleh essence atau kandungan lain yang bermanfaat untuk kulit. Jenis masker ini dipopulerkan...

Sheet Mask

Stay in the loop!

Follow us on social media