ATUR ULANG PASSWORD

Atur ulang password

Lupa password Anda? Masukkan alamat email.

BLP Beauty Lip Coat

BLP Beauty Lip Coat

User's Average Rating

4.4

Shade

Long wear

4.3/5

Packaging

4.6/5

Pigmentation

4.6/5

Texture

4.4/5

Value for money

4.2/5

2907 of 3015 reviewers recommend this product

Repurchase

yes

2158

no

276

maybe

581
Lavender Cream : Some days it`s hard to balance that cool - sophisticated look without being too serious. This mellow mauve is the right choice when you`re aiming for an all rounder. Butter Fudge : Nothing says beauty more than confidence. Take your look up a notch, by subtly enhancing the natural colors of your lips with this nude. An essential in your bag, no complicated tutorials required Peppermint Pink : Every girl has a right to flaunt her inner vibrant and youthful self. This soft pink shade works to bring out the irresistible charm for your lips. Easy application for a delicate eye catcher. Bloody Mary : A little attitude is a long way, especially when you`re saying it with a deep red lipstick. It`s certainly a big way to show you mean business Candy Apple : We all know this color, all the greats have had it on their lips. Nothing is a more timeless look than confidence. We say, you can pull it off better than them. Beet Me : You dont really have a reason. You just know you just have a need to spice things up some days. No better than with a bold pink gloss to prove your point. Burnt Cinnamon : Dont let your surroundings restrict how you want to look. You don`t need the perfect sweater weather to break out the dark hues. A shade so perfect to bring the cool no matter how bright the sun is shining outside. Persimmon Pie : So maybe its time you need to look serious for a meeting, or you just feel like today is a day you want to show others "who`s the boss" (it`s you, we know). A dark mauve for the special occasion of being a badass. Caramel Champagne : Let’s celebrate friendship and joy. Here, we believe sparkle should be part of a celebration. A smooth warm color with a dash of glitz, just to make it even more special! Red Velvet : If you`re just starting to dabble in deeper shades, this creamy red with deep plum undertones is the perfect color. Adorning lips with rich, bold color, who knew it would stain so well?

Tags:

Community Review

Sort By

20 July 2019

Purchased at Sociolla

Long wear

5.0/5

Packaging

5.0/5

Pigmentation

5.0/5

Texture

5.0/5

Value for money

4.0/5

  • Shade: Beet Me
Penasaran sama blp lipstick akhirnya bisa berkesempatan untuk beli tp aku agak galau pilih warannya, alhasil yaudah... its ok! Overall blp emang gapernah ngecewain dari segi tekstur dan pigmentasinya!
(0)
(0)

20 July 2019

Long wear

4.0/5

Packaging

5.0/5

Pigmentation

4.0/5

Texture

4.0/5

Value for money

4.0/5

  • Shade: .Peach Soda
cintaa sama lip coat ini, meskipun matte tp ga bkin bibir kering dan ga gampang hilang klo kita makan. Aku pake shade peach soda warnanya seger bkin kulit putih, luvvv
(0)
(0)

20 July 2019

Long wear

4.0/5

Packaging

5.0/5

Pigmentation

4.0/5

Texture

4.0/5

Value for money

5.0/5

  • Shade: Beet Me
SUKAAA banget sm warna nya buat ombre lips dalembya. Tekture nya enak bgt jugaa gabikin kering dan lukayan tahan lama sihhhh warnanya suka bngt pokonya
(0)
(0)

20 July 2019

Purchased at Sociolla

Long wear

5.0/5

Packaging

4.0/5

Pigmentation

4.0/5

Texture

3.0/5

Value for money

3.0/5

  • Shade: Persimmon Pie
pertama kali tertarik beli karena liat yutub rachel goddard kalo lipstik ini tuh bisa mengcover warna bibir yang agak gelap warnanya juga cantik bgt ga menor of course langsung keracuni. dan emang pas beli kesan pertama liat packaginya simple chic elegant menurutku wangi lipstiknya wanginya enak warnanya bnr2 pigmented wakacau sih dia sekali oles bisa langsung ngecover bibirku yg sedikit gelap minusnya adalah ngehapusnya agak pr sih jujur
(0)
(0)

19 July 2019

Long wear

4.0/5

Packaging

5.0/5

Pigmentation

3.0/5

Texture

4.0/5

Value for money

4.0/5

  • Shade: Beet Me
Aku pake butter fudge diombre sama pixy yg bold maroon sukaaa bgt! Pertama kali liat review BLP yg butter fudge ini dipake sama mama uwik, warna ny emang secantik itu sih. Tapi kalo untuk aku emang harus diombre supaya gak keliatan pucat hehe
(0)
(0)

Popular Reviews

Vaseline

Repairing Jelly

4.4
10816 Reviews

Beauty Glossary

Kulit berwarna putih yang tekturnya keras dan terletak di pinggiran kuku. Kutikula kuku ini biasanya muncul karena kita kurang mengkonsumsi...

Kutikula

Stay in the loop!

Follow us on social media