ATUR ULANG PASSWORD

Atur ulang password

Lupa password Anda? Masukkan alamat email.

BLP Beauty Lip Coat

BLP Beauty Lip Coat

User's Average Rating

4.4

Shade

Long wear

4.3/5

Packaging

4.6/5

Pigmentation

4.6/5

Texture

4.4/5

Value for money

4.2/5

2757 of 2858 reviewers recommend this product

Repurchase

yes

2058

no

250

maybe

550
Lavender Cream : Some days it`s hard to balance that cool - sophisticated look without being too serious. This mellow mauve is the right choice when you`re aiming for an all rounder. Butter Fudge : Nothing says beauty more than confidence. Take your look up a notch, by subtly enhancing the natural colors of your lips with this nude. An essential in your bag, no complicated tutorials required Peppermint Pink : Every girl has a right to flaunt her inner vibrant and youthful self. This soft pink shade works to bring out the irresistible charm for your lips. Easy application for a delicate eye catcher. Bloody Mary : A little attitude is a long way, especially when you`re saying it with a deep red lipstick. It`s certainly a big way to show you mean business Candy Apple : We all know this color, all the greats have had it on their lips. Nothing is a more timeless look than confidence. We say, you can pull it off better than them. Beet Me : You dont really have a reason. You just know you just have a need to spice things up some days. No better than with a bold pink gloss to prove your point. Burnt Cinnamon : Dont let your surroundings restrict how you want to look. You don`t need the perfect sweater weather to break out the dark hues. A shade so perfect to bring the cool no matter how bright the sun is shining outside. Persimmon Pie : So maybe its time you need to look serious for a meeting, or you just feel like today is a day you want to show others "who`s the boss" (it`s you, we know). A dark mauve for the special occasion of being a badass. Caramel Champagne : Let’s celebrate friendship and joy. Here, we believe sparkle should be part of a celebration. A smooth warm color with a dash of glitz, just to make it even more special! Red Velvet : If you`re just starting to dabble in deeper shades, this creamy red with deep plum undertones is the perfect color. Adorning lips with rich, bold color, who knew it would stain so well?

Tags:

Community Review

Sort By

22 May 2019

Purchased at Sociolla

Long wear

5.0/5

Packaging

5.0/5

Pigmentation

5.0/5

Texture

5.0/5

Value for money

4.0/5

  • Shade: Beet Me
salah satu lipcream terfavorit.. thank you kak icil sudah menciptakan produk ini.. lipcream ini pigmented banget.. sekali swipe lgsg keluar dan tahan lama
(0)
(0)

22 May 2019

Long wear

5.0/5

Packaging

5.0/5

Pigmentation

5.0/5

Texture

5.0/5

Value for money

5.0/5

  • Shade: Beet Me
Bru pertama kali beli Bagus warnanya, cocok dengan kulit aku Wanginya enak, lembur di bibir Pengiriman dari sociolla juga cepat Pokoknya the best dehh
(0)
(0)

22 May 2019

Long wear

4.0/5

Packaging

5.0/5

Pigmentation

5.0/5

Texture

5.0/5

Value for money

4.0/5

  • Shade: Beet Me
yoyoyo A-Team kembali ke review terkeren terkece ter.. (CUKUP) hiliww ...mentemen jadii produk ini adalah produk yang Udah ga bisa Ngomong lagii Speechless akutu.... Local Brand Paporitt lahh pokonya mah. Mungkin kalian suka denger produk makeup namanya " BI EL PI" dan ini lipstick yang suka di pake selebgram dan artis gito lohh (ya teruss?), alangkah baiknya kalian berdoa dulu ya 1. PRICE : Worth it to buy ! harganya sekitar 130K, emang mahal sih, kenapa mahal? aku kasih alesannya baca yahh hihi 2. PACKAGING : SIMPLE tapi past tense, packagingnya gemess dan sangat elegant menurut aku 3. RESULT : ini nihh yang bikin worth it tuhh jadii LIP COAT BLP bneerrrrr..bener.. PIGMENTED, LONG LASTING, RINGAN BANGTE, GA BIKIN BIBIR KERING, MATTE dan Bla Bla Bla.... 9/10 semuanyaa 3. CONCLUSION : ini sebanding sama harga gaiss aku recommend banget ini apalagi buat kalian yang ga mau touch up terus karena ini long lasting dan bisa di pake untuk jadi blush on ato eyeshadow sumpeee... LUV U BLP. ohh ya aku recommend 3 shade yang buat kalian yang suka nude dan suka lipstick kecoklatann gitu lah ya 1. Pumpkin sorbet 2. Ginger Bread 3. Maple Waffle okee sekiannn ya capee akutuu saking sukanya ama BIELPI bey beyy gaiss....
(0)
(0)

22 May 2019

Purchased at Sociolla

Long wear

3.0/5

Packaging

3.0/5

Pigmentation

3.0/5

Texture

3.0/5

Value for money

4.0/5

  • Shade: Beet Me
masih yg terbaik, shade dan teksturnya. selalu repurchased karna sampe skrg blm ada yg nandingin produk ini. untuk daily make up kekantor/kampus, ini bagus. cuma mungkin keringnya agak lama(?) tapi ga bikin annoying. still one of my fav lippie!
(0)
(0)

21 May 2019

Purchased at Sociolla

Long wear

5.0/5

Packaging

5.0/5

Pigmentation

5.0/5

Texture

4.0/5

Value for money

5.0/5

  • Shade: Beet Me
warna yg cantik untuk terlihat lebih muda, easy to use and so pigmented! walaupun produk cepat mengering tp aku ttp suka! love blp beauty produk!! loveerr
(0)
(0)

Popular Reviews

Vaseline

Repairing Jelly

4.4
10578 Reviews

Beauty Glossary

Merupakan proses pembersihan pori-pori kulit yang tersumbat sebum berlebih, atau pun sel-sel kulit mati yang menumpuk sehingga menjadi peran...

Stay in the loop!

Follow us on social media