ATUR ULANG PASSWORD

Atur ulang password

Lupa password Anda? Masukkan alamat email.

Yves Rocher Lipbalm

Yves Rocher Lipbalm

User's Average Rating

4.4

Long wear

4.3/5

Packaging

4.6/5

Pigmentation

4.2/5

Texture

4.6/5

Value for money

4.2/5

57 of 59 reviewers recommend this product

Repurchase

yes

39

no

6

maybe

14

Cherry:

Nourishes and makes lips more beautiful.
With its creamy texture made with Shea butter and Macadamia oil, the Nourishing Lip Balm - Cherry repairs and soothes dry lips and leaves them feeling instantly comfortable. Its light red-pink tint gives a glamorous touch to your smile!

Coconut:

The irresistible and delicious scent of coconut for soft and exotic lips!
Its scent of Coconut and its tender texture leave your lips soft and slightly pearly

Raspberry:

An irresistible raspberry note for incredibly delicious and rosy lips.
Its delicious slightly acid note of Raspberry and its tender texture leave your lips soft and adorned with a delicate pinkish veil.

Vanilla:

The mouthwatering scent of Vanilla for irresistibly soft and deliciously scented lips!
Its sunny scent of Vanilla and its tender texture leave your lips soft and sweet.

Shea Butter:

Its smooth texture in the shea butter repairs and calms your damaged lips, for a sensation of immediate comfort

Limited Edition Macadamia:

Limited Edition Macadamia repairs and soothes dry lips and leaves them feeling instantly comfortable. 

Tags:

Community Review

Sort By

22 May 2019

Purchased at Sociolla

Long wear

5.0/5

Packaging

4.0/5

Pigmentation

4.0/5

Texture

4.0/5

Value for money

3.0/5

Aku pilih shade vanilla, suka banget sama aroma vanilla-nya yg khas. Aku pakai ini setiap sebelum memakai lipstik/sebelum tidur, lipbalm ini cepat menyerap dan sangat melembabkan dibibir.
(0)
(0)

08 May 2019

Purchased at Sociolla

Long wear

5.0/5

Packaging

5.0/5

Pigmentation

5.0/5

Texture

5.0/5

Value for money

5.0/5

Best lipbalm, really recommended My lips are very dry, using any lip balm only lasts 3 hours, keeps dry again. My lips are also easily broken. So I have really given up on this problem. It just so happens that Sociolla is open, eh, I found this lipbalm, again 50% discount again. Immediately I checked out 😁 When I immediately tried swatching to the lips, it turned out to be pretty good on me, not sticky, not too shine, and durable. I use this before using lipstick or matte lip and make a lip sleeping mask too. Say dry and cracked goodbye to lips 💃
(0)
(0)

01 May 2019

Purchased at Sociolla

Long wear

5.0/5

Packaging

5.0/5

Pigmentation

5.0/5

Texture

5.0/5

Value for money

5.0/5

  • Variant: Shea
Best lipbalm, recommended banget Bibir aku sangat kering, pake lip balm apapun cuma tahan 3 jam doang, terus kering lagi. Bibir aku juga mudah pecah-pecah. Jadi aku udah nyerah banget tentang masalah ini Kebetulan buka sociolla, eh ketemu lipbalm ini, lagi discount 50% lagi. Langsung aja aku check out 😁 Begitu nyampe langsung aku coba swatch ke bibir, ternyata lumayan di aku, ga lengket, ga terlalu shine, dan tahan lama. Aku pake ini sebelum pake lipstick atau lip matte dan buat lip sleeping mask juga. Say goodbye to bibir kering dan pecah-pecah 💃
(0)
(0)

20 April 2019

Purchased at Sociolla

Long wear

4.0/5

Packaging

5.0/5

Pigmentation

4.0/5

Texture

4.0/5

Value for money

3.0/5

Baru pertama kali coba udah langsung suka krn aroma cherry-nya dan kelembabannya oke. Trs kalo dipake bikin bibir jd sedikit berwarna gt. Kalo soal harga menurut gw termasuk mahal untuk lipbalm but lucky me beli pas ada diskon di Sociolla wkwk thanks Sociolla.
(0)
(0)

19 April 2019

Purchased at Sociolla

Long wear

5.0/5

Packaging

3.0/5

Pigmentation

5.0/5

Texture

5.0/5

Value for money

2.0/5

Lipbalmnya wangi banget sumpah suka bukan wangi yang nyengat tapi wangi vanilla dan berhasil bikin lembab bibir. Tapi menurut saya harganya mahal dan masih ada lipbalm yang lebih bagus dengan harga yang lebih murah.
(0)
(0)

Popular Reviews

Vaseline

Repairing Jelly

4.4
10599 Reviews

Beauty Glossary

Adalah istilah untuk aktivitas mengelupas suatu lapisan. Contohnya peel off mask, di mana masker akan mengering menjadi sebuah lapisan yang...

Stay in the loop!

Follow us on social media