ATUR ULANG PASSWORD

Atur ulang password

Lupa password Anda? Masukkan alamat email.

Yves Rocher Lipbalm

Yves Rocher Lipbalm

User's Average Rating

4.4

Long wear

4.3/5

Packaging

4.6/5

Pigmentation

4.2/5

Texture

4.6/5

Value for money

4.2/5

63 of 66 reviewers recommend this product

Repurchase

yes

43

no

6

maybe

17

Cherry:

Nourishes and makes lips more beautiful.
With its creamy texture made with Shea butter and Macadamia oil, the Nourishing Lip Balm - Cherry repairs and soothes dry lips and leaves them feeling instantly comfortable. Its light red-pink tint gives a glamorous touch to your smile!

Coconut:

The irresistible and delicious scent of coconut for soft and exotic lips!
Its scent of Coconut and its tender texture leave your lips soft and slightly pearly

Raspberry:

An irresistible raspberry note for incredibly delicious and rosy lips.
Its delicious slightly acid note of Raspberry and its tender texture leave your lips soft and adorned with a delicate pinkish veil.

Vanilla:

The mouthwatering scent of Vanilla for irresistibly soft and deliciously scented lips!
Its sunny scent of Vanilla and its tender texture leave your lips soft and sweet.

Shea Butter:

Its smooth texture in the shea butter repairs and calms your damaged lips, for a sensation of immediate comfort

Limited Edition Macadamia:

Limited Edition Macadamia repairs and soothes dry lips and leaves them feeling instantly comfortable. 

Tags:

Community Review

Sort By

22 July 2019

Purchased at Sociolla

Long wear

5.0/5

Packaging

5.0/5

Pigmentation

5.0/5

Texture

5.0/5

Value for money

5.0/5

Lip balm nya enak. saya beli yang Vanila dan Coconut. sama enaknya cuma lebih suka yang bau vanila. Sama ngelembapin bibir tanpa rasa tebal. Lip balm ini rasanya ringan di bibir
(0)
(0)

21 July 2019

Purchased at Sociolla

Long wear

3.0/5

Packaging

3.0/5

Pigmentation

4.0/5

Texture

4.0/5

Value for money

2.0/5

Varian yg aku beli coconut, wangi nya enak kaya lagi makan kue...sangat melembabkan tapi finishnya sangat glossy jdi klo dipake sebelum pake lipstick hasilnya kurang ok. Harganya lumayan pricey jdi klo beli tunggu diskonan aja.hehe
(0)
(0)

07 July 2019

Purchased at Sociolla

Long wear

5.0/5

Packaging

4.0/5

Pigmentation

4.0/5

Texture

4.0/5

Value for money

5.0/5

  • Variant: Shea
yang aku suka dari lip balm ini tuh wanginya enak banget dan gak nyengat menurutku, juga bikin bibir lembab cukup lama, mungkin sekitar 5jam udah reapply lagi, harganya juga worth it lah untuk efek segitu , next pengen nyoba varian yg lain 😍
(0)
(0)
Nanda

Nanda Andary

5.0

06 July 2019

Purchased at Sociolla

Long wear

5.0/5

Packaging

5.0/5

Pigmentation

5.0/5

Texture

5.0/5

Value for money

5.0/5

Bagusss banged buat melembabkan bibir dari pertama kali pake langsung berasa efek nya,, pake ini sebelum pake lipstick matte,,bye bibir kering, sooooo recommended
(0)
(0)

05 July 2019

Purchased at Sociolla

Long wear

4.0/5

Packaging

5.0/5

Pigmentation

4.0/5

Texture

5.0/5

Value for money

4.0/5

Lip balm ini enak dipake dibanding yang bisa aku beli, lebih lembab dan nyaman juga dilapisi lipstick. Bibir juga ga cepat kering dan pecah2 gitu. Overall suka lah dah akan beli lagi untuk varian yg laen.
(0)
(0)

Popular Reviews

Vaseline

Repairing Jelly

4.4
10827 Reviews

Beauty Glossary

D

Istilah yang biasa dipakai untuk mendeskripsikan makeup atau kondisi kulit yang berkilau sehat dan terlihat segar. Biasanya kondisi ini adal...

Dewy

Stay in the loop!

Follow us on social media