ATUR ULANG PASSWORD

Atur ulang password

Lupa password Anda? Masukkan alamat email.

Guerlain Météorites Illuminating Powder Pearls

Guerlain Météorites Illuminating Powder Pearls

User's Average Rating

4.3

Long wear

4.6/5

Packaging

4.8/5

Pigmentation

4.2/5

Texture

4.4/5

Value for money

3.4/5

5 of 5 reviewers recommend this product

Repurchase

yes

1

no

2

maybe

2
An illuminating powder made up of light-diffusing pearls that minimize flaws and add brightness to the skin. What it does: Geurlain’s iconic handcrafted pearls have been reinvented with a boosted illuminating power. For the first time ever, Météorites’ Pearls incorporate Guerlain’s exclusive Stardust Technology, a spherical pigment contained within each pearl. This formulation diffracts light upon contact to envelop the skin in a halo of light. Each lightweight shade has a specific correcting action to offer women the ultimate in luminous skin. What else you need to know: These delicate and perfectly round pearls continue to be shaped by hand, with craftsmanship mastered by only four people in the world.

Recommended: sweep the pearls over the face with the Météorites Brush. Apply the powder evenly to entire face to set makeup and improve hold. For a boosted radiance effect, illuminate the curved areas of the face by tracing a “G” from the center of the forehead towards the top of the cheekbone, then from the bridge of the nose towards the chin. Can be combined with Terracotta Bronzing Powder to sculpt and lighten.

Talc, Nylon-12, Magnesium Myristate, Distarch Phosphate, Magnesium Carbonate, Hydrated Silica, Triticum Vulgare (Wheat) Starch, Silica, Parfum (fragrance), Meteorite Extract, Sodium Dehydroacetate, Aluminum Hydroxide, Glyceryl Stearate, Caprylyl Glycol, Pentylene Glycol, Cellulose Gum, Sorbic Acid, Aplha-Isomethyl Ionone, Benzyl Benzoate, Linalool, Benzyl Alcohol, Limonene, Amyl Cinnamal, Butylphenyl Methylpropional, Geranoil, Cinnamyl Alcohol, [+/- Mica, CI 77891 (Titanium Dioxide), CI 77491, CI 77492, CI 77499 (Iron Oxides), CI 73360 (Red 30 Lake), CI 77007 (Ultramarines), CI 15850 (Red 6, Red 7 Lake), CI 42090 (Blue 1 Lake), CI 45410 (Red 28 Lake), CI 77000 (Aluminum Powder), CI 77163 (Bismuth Oxychloride), CI 77288 (Chromium Oxide Greens), CI 77289 (Chromium Hydroxide Green), CI 77510 (Ferric Ferrocyanide), CI 77742 (Magnesium Violet)].

Tags:

Community Review

Sort By

13 December 2018

Long wear

5.0/5

Packaging

5.0/5

Pigmentation

4.0/5

Texture

4.0/5

Value for money

3.0/5

  • Variant: Medium
bagus sekali hasilnya. soft agak berglitter. ngebuat wajah jadi lebih segar dan merona. cuma pas di telusuri ternyata ini sama hasilnya sama blush brand dari korea. harganya jauhhhh banget. emang sih ketahanan ini lebih diatasnya brand korea itu.
(1)
(0)

04 December 2018

Long wear

4.0/5

Packaging

4.0/5

Pigmentation

4.0/5

Texture

4.0/5

Value for money

3.0/5

  • Variant: Clair
Warna dan efek highlighter ini sangat soft. Cocok untuk kamu yg suka feminim soft look, jadi efeknya glowy2 tipis aja. Bisa di pakai di wajah atau di badan (biasanya aku pakai untuk highlighter badan). Bentuknya lucu bulat2, pemakaian harus pakai brush.
(0)
(0)

04 December 2018

Long wear

5.0/5

Packaging

5.0/5

Pigmentation

5.0/5

Texture

5.0/5

Value for money

4.0/5

  • Variant: Clair
beli ini karena lucu banget kok bedak bentuknya giniii, tapi harganya rada mahal ya secara bentuknya aja lucu gini jadi ga merasa bersalah2 banget, setelah dicoba aku suka bgt, wanginya khas guerlain lah ya, dia ga matte sebagaimana namanya illuminating powder, di dalemnya dapet sponge yg ngebuat bingung gimana bisa diaplikasiin pake itu.. tapi sejauh ini aku suka banget sih bikin kulit glowing dan keliatan sehat <3
(0)
(0)

23 November 2018

Long wear

4.0/5

Packaging

5.0/5

Pigmentation

3.0/5

Texture

4.0/5

Value for money

3.0/5

  • Variant: Clair
Very unique. Very first powder I got. The one that I got was not really pigmented. I don’t know it’s because of the shade or it’s just not much coverage. Quite shimmery and has a little bit of glitter in it and it shows when you apply it.
(2)
(0)

13 June 2018

Long wear

5.0/5

Packaging

5.0/5

Pigmentation

5.0/5

Texture

5.0/5

Value for money

4.0/5

  • Variant: Clair
Sebelum jalannya highlighter booming aku udah cinta sama produk ini dan aku pakenya sewajah malah, karena sebagus itu buat bisa bikin kulit glowing sempurna dan natural. Pake ini juga ga habis habis karena dia bentuknya bulet2 gitu jadi tahan lama banget ya. Untuk harga emang ga bisa boong ya lumayan mahal tapi belum nemu drugstore product yang bisa setara sama ini.
(0)
(0)

Popular Reviews

Vaseline

Repairing Jelly

4.4
10814 Reviews

Beauty Glossary

Kulit berwarna putih yang tekturnya keras dan terletak di pinggiran kuku. Kutikula kuku ini biasanya muncul karena kita kurang mengkonsumsi...

Kutikula

Stay in the loop!

Follow us on social media