ATUR ULANG PASSWORD

Atur ulang password

Lupa password Anda? Masukkan alamat email.

Benton Shea Butter and Coconut Hand Cream

Benton Shea Butter and Coconut Hand Cream

User's Average Rating

4.5

Effectiveness

4.6/5

Packaging

4.6/5

Texture

4.6/5

Value for money

4.1/5

25 of 27 reviewers recommend this product

Repurchase

yes

19

no

1

maybe

7
Benton Shea Butter and Coconut Hand Cream is a naturally derived product, made up of 20 % Shea Butter and 3% Coconut Oil. This hand cream keeps hands soft and silky. Adenosine in the formula further helps smooth hands.

Please take an appropriate amount of the product and apply to your hand, then softly tab to enhance the absorption.

Aqua(Water), Butyrospermum Parkii (Shea) Butter(20%), Caprylic/Capric Triglyceride, Glycerin, Methylpropanediol,Cocos Nucifera (Coconut) Oil(3%)

Tags:

Community Review

Sort By

29 April 2019

Effectiveness

4.0/5

Packaging

4.0/5

Texture

4.0/5

Value for money

4.0/5

Suka banget karena sangat lembab tapi ga lengket. Wanginya natural bgt, ga artificial. Kulit tanganku selalu mulus dan halus setiap kali aku rajin pake ini
(0)
(0)

21 December 2018

Effectiveness

4.0/5

Packaging

5.0/5

Texture

5.0/5

Value for money

4.0/5

though this is a dense cream but it’s easily spread when I apply it on both of my hands. It leaves my hands smooth and silky, like there’s a velvet blanket on my hands. I would repurchase and definitely recommend it. I love Benton as a brand but honestly I wasn’t expecting this hand cream to be this good!
(0)
(0)

21 December 2018

Effectiveness

5.0/5

Packaging

5.0/5

Texture

5.0/5

Value for money

3.0/5

Sukakkkk banget sumpah dia bener bener ngelembutin tangan gue:((( but harganya gak sesuai kantong mahasiswa jadi sedih terus menurutku tanganku yg belang gara gara seing motoran itu lama lama bisa ilang setelah pake ini
(0)
(0)

20 December 2018

Effectiveness

5.0/5

Packaging

5.0/5

Texture

5.0/5

Value for money

5.0/5

bau coconut haha yaiyalah. lembab banget. kulit tangan aku tuh super kering tapi pake ini gak bikin greasy. cocok deh pokoknya. salah satu holygrail ku kalau untuk hand cream
(1)
(0)

18 December 2018

Effectiveness

5.0/5

Packaging

5.0/5

Texture

5.0/5

Value for money

5.0/5

Bagus bgt ngejaga tangan aku agar ttp lembab. Wangi + ga bikin lengket ga bakal repurchase mau liat2 dulu yang lainnnn kayanya. Trus packing nya pun lucu
(1)
(0)

Popular Reviews

Vaseline

Repairing Jelly

4.4
10827 Reviews

Beauty Glossary

Kuas makeup yang berujung lancip yang ukurannya bervariasi. Yang kecil biasanya digunakan sebagai kuas untuk membingkai dan mengisi warna bi...

Pointed Brush

Stay in the loop!

Follow us on social media