ATUR ULANG PASSWORD

Atur ulang password

Lupa password Anda? Masukkan alamat email.

THREE Hand & Arm Cream AC

THREE Hand & Arm Cream AC

User's Average Rating

4.8

Effectiveness

4.8/5

Packaging

5.0/5

Texture

5.0/5

Value for money

4.3/5

4 of 4 reviewers recommend this product

Repurchase

yes

1

no

maybe

3

Contains 98% naturally derived ingredients

This treatment cream readily absorbs into the skin to bring softer and more resilient hands. It restores the protective layer on hands that tend to easily dry out and replenishes moisture. It is also effective for caring for the forearms which are often neglected.
By massaging the cream from the fingertips, it promotes circulation and rejuvenates hands that tend to be overworked and tired. Despite its rich texture, the cream has a pleasant non-greasy feel that does not make your hands slippery. No more fingerprints or streaks on glasses and keyboards.

Tags:

Community Review

Sort By

18 March 2019

Purchased at Sociolla

Effectiveness

5.0/5

Packaging

5.0/5

Texture

5.0/5

Value for money

3.0/5

beli produk ini pas lagi diskon. overall enak dipake, tapi teksturnya agak cair dan ukurannya kecil buat harga diskon. makasii yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
(0)
(0)

20 December 2018

Effectiveness

4.0/5

Packaging

5.0/5

Texture

5.0/5

Value for money

4.0/5

Ini kemasan nya menurut gue cukup oke untuk cowok soalnya warnanya bagus terus simple banget desain nya. Dibawa pergi pergi pun ga malu gue. Baunya ok
(1)
(0)

19 December 2018

Effectiveness

5.0/5

Packaging

5.0/5

Texture

5.0/5

Value for money

5.0/5

Aku suka bangettttttt sama packaging nya soalnya simple gitu, terus warnanya kalem. Wanginya juga oke ya menurutku ga nyengat, untuk efek melembabkan ok
(3)
(0)

13 December 2018

Effectiveness

5.0/5

Packaging

5.0/5

Texture

5.0/5

Value for money

5.0/5

Another L’occitane product that I really love! Bikin tangan super moist, teksturnya thick tp gampang menyerap. Wanginya enak banget, soft dan ngga menyengat. Item yg wajib dibawa kalau travelling pas winter!
(0)
(0)

Popular Reviews

Vaseline

Repairing Jelly

4.4
10782 Reviews

Beauty Glossary

C

Lapisan kedua rambut yang terletak antara kutikula rambut dan medulla. Cortex merupakan bagian dari anatomi rambut yang paling tebal. Cortex...

Cortex

Stay in the loop!

Follow us on social media