ATUR ULANG PASSWORD

Atur ulang password

Lupa password Anda? Masukkan alamat email.

IX Passiontaste Peach Crush Treatment Crème

IX Passiontaste Peach Crush Treatment Crème

User's Average Rating

3.9

Effectiveness

4.0/5

Packaging

4.0/5

Texture

3.5/5

Value for money

4.0/5

2 of 2 reviewers recommend this product

Repurchase

yes

1

no

1

maybe

  • Leaves hair supple, smooth, and frizz-free
  • its unique fragrance delivers fresh and energetic scentsation which could help freshen up your day
  • Technology Moisture Lock System restores hair elasticity and smooths down hair cuticle to create perfect reflection for lustrous shine.

HAIR TYPE : Normal hair

HOW TO USE:

Apply onto wet hair and scalp. Massage from roots to ends.
Leave it in for 15-20 minutes and rinse thoroughly.

Tags:

Community Review

Sort By

10 December 2018

Purchased at Sociolla

Effectiveness

4.0/5

Packaging

4.0/5

Texture

4.0/5

Value for money

4.0/5

  • Size: 250 ml
baunya enak banget manis dan seger, mau beli lagi tapi selalu out of stok, hihi bikin rambut aku halus dan mudah diatur serta ga kering...rontok juga berkurang. i like it
(0)
(0)

12 August 2018

Purchased at Sociolla

Effectiveness

4.0/5

Packaging

4.0/5

Texture

3.0/5

Value for money

4.0/5

Baru pertama denger dan coba produk ini. Not bad sih menurutku kayak creambath di salon-salon aja. Aku suka wanginya yang ga terlalu nyengat tapi tetep bisa tahan lama bahkan 2-3 hari setelah dipakai. Efek setelahnya rambut jadi lembut dan relatif lebih gampang diatur.
(4)
(0)

Popular Reviews

Vaseline

Repairing Jelly

4.4
10591 Reviews

Beauty Glossary

Teknik perawatan kulit yang bertujuan untuk memasukkan vitamin dan zat lain ke dalam lapisan kulit. Ada berbagai macam alat yang digunakan t...

Mesoterapi

Stay in the loop!

Follow us on social media