ATUR ULANG PASSWORD

Atur ulang password

Lupa password Anda? Masukkan alamat email.

IX Protecteur Incredible Smooth Hair Masque

IX Protecteur Incredible Smooth Hair Masque

User's Average Rating

4.3

Effectiveness

5.0/5

Packaging

4.0/5

Texture

4.0/5

Value for money

4.0/5

1 of 1 reviewer recommend this product

Repurchase

yes

1

no

maybe

BENEFIT:


This frizz fighter – rich creamy mask contributes massive hydration for major smoothness. It contributes for high risk of dazzling glare. Contains Passion Oil to give hair lustrous shine and enhance suppleness, and Pro Vitamin B5 to give extra nutrition and moisture.


HAIR TYPE:

Frizzy and unmanageable hair


HOW TO USE:

Apply on clean towel dried hair, shaft by shaft from roots to
ends. Leave it in for 15-20 minutes and rinse thoroughly.

Tags:

Community Review

Sort By

21 August 2018

Effectiveness

5.0/5

Packaging

4.0/5

Texture

4.0/5

Value for money

4.0/5

pake ini karena rambut aku susah di atur dan kering banget karena sering diwarnain terus setelah 1minggu pake rambut aku jadi gampang di atur dan lumayan lembap tapi sempet lepek karena aku terlalu over pakenya jadi aku pakenya kadang seminggu 2x atau 1x aja biar gak lepek
(0)
(0)

Popular Reviews

Vaseline

Repairing Jelly

4.4
10779 Reviews

Beauty Glossary

Animal Testing merupakan proses uji coba pada hewan yang biasanya dilakukan untuk mengetes sebuah produk kecantikan sebelum diluncurkan ke p...

Animal Testing

Stay in the loop!

Follow us on social media