ATUR ULANG PASSWORD

Atur ulang password

Lupa password Anda? Masukkan alamat email.

Yves Rocher Radiance Shampoo

Yves Rocher Radiance Shampoo

User's Average Rating

3.2

Effectiveness

2.7/5

Packaging

4.0/5

Texture

3.7/5

Value for money

2.3/5

1 of 3 reviewers recommend this product

Repurchase

yes

no

2

maybe

1

Radiance Shampoo - 300 ml

Soft shiny hair, with the utmost respect for the environment
A shampoo which suits all hair types as well as respecting the environment, that’s what Yves Rocher represents 100% and it’s in tune with my values.

Yes to its clear, liquid texture which gently cleanses.
Yes to its toning citrus fragrance.
Yes to its botanical vitamins and its smoothing citrus extract for soft hair with a glossy shine.
And yes to respecting my planet!

Radiance Shampoo is a certified Ecolabel :my hair is more beautiful, my planet is cared for !

Tested under dermatological supervision.

Bonus + : Product certified by the European Union Ecological stamp of approval.

Tags:

Community Review

Sort By

06 March 2019

Purchased at Sociolla

Effectiveness

3.0/5

Packaging

5.0/5

Texture

4.0/5

Value for money

2.0/5

shampoo ini wanginya enak banget, beli karna deskripsinya bahannya natural. pas dipake keset banget :( malag buat rambut susah disisir. jadi harus banget ditambahin conditioner tiap keramas, gak bisa pake shampoo doang.
(0)
(0)

04 December 2018

Effectiveness

3.0/5

Packaging

5.0/5

Texture

4.0/5

Value for money

3.0/5

Aroma sampo ini benar-benar luar biasa, membuat rambut ku beraroma harum selama berhari-hari! Dulu aku punya rambut berminyak (lebih dekat ke akar, tapi tidak banyak) buttt setelah menggunakan ini beberapa minggu, rambutku agak kering. Kesimpulan - pake conditioner perawatan setelah memakai sampo ini. itu kombinasi yang bagus untuk rambut yang halus tetapi tidak berminyak!
(0)
(0)

30 November 2018

Purchased at Sociolla

Effectiveness

2.0/5

Packaging

2.0/5

Texture

3.0/5

Value for money

2.0/5

Cukup membantu membersihkan kulit kepalku yang berminyak, tapi bikin rambut jadi sangat kering dan kaku. Selain itu kurang suka juga sama wanginya sih.
(1)
(0)

Popular Reviews

Vaseline

Repairing Jelly

4.4
10632 Reviews

Beauty Glossary

Animal Testing merupakan proses uji coba pada hewan yang biasanya dilakukan untuk mengetes sebuah produk kecantikan sebelum diluncurkan ke p...

Animal Testing

Stay in the loop!

Follow us on social media