ATUR ULANG PASSWORD

Atur ulang password

Lupa password Anda? Masukkan alamat email.

The Wet Brush Purple with Mongolian Boar

The Wet Brush Purple with Mongolian Boar

User's Average Rating

5.0

Effectiveness

2.5/5

Packaging

4.5/5

Texture

4.5/5

Value for money

3.5/5

2 of 2 reviewers recommend this product

Repurchase

yes

2

no

maybe

We bet you never thought a hairbrush could give your hair so much shine! Mongolian Boar and Intelliflex bristles distribute your hair's natural oils throughout each strand leaving your hair smooth and shiny.

Tags:

Community Review

Sort By

16 August 2018

Effectiveness

5.0/5

Packaging

5.0/5

Texture

5.0/5

Value for money

5.0/5

Ini sisir the wet brush shine ku yang ke dua setelah aku pakai yang shine pink. Tbh suka banget2, sampai tipp sistier aku sebar, ada yg di kamar, ada yg selalu dibawa di tas kemana2, dan yang warna ungu ini aku khususkan buat di Vanity ku. Udah bertahun2 pakai sisser ini mostly everyday dan masih bisa digunakan dgn baik. The quality is a top notch!!!
(4)
(0)

01 August 2017

Effectiveness

0.0/5

Packaging

4.0/5

Texture

4.0/5

Value for money

2.0/5

kalo pake ini enak ga tebel macam emak2. teskturnya sih gila anjing enak banget. overage, this multi-tasking BB primer-cream immediately diminishes the appearance of discoloration, uneven skin tone and imperfections while providing broad spectrum SPF 30 protection and defense against environmental stressors. Plus the silky, smooth formula combats flaky dryness, excess oil and the appearance of pores to perfectly prep skin for a flawless foundation applic
(0)
(1)

Popular Reviews

Vaseline

Repairing Jelly

4.4
10633 Reviews

Beauty Glossary

Animal Testing merupakan proses uji coba pada hewan yang biasanya dilakukan untuk mengetes sebuah produk kecantikan sebelum diluncurkan ke p...

Animal Testing

Stay in the loop!

Follow us on social media