ATUR ULANG PASSWORD

Atur ulang password

Lupa password Anda? Masukkan alamat email.

Tangle Teezer Aqua Splash Black Pearl

Tangle Teezer Aqua Splash Black Pearl

User's Average Rating

4.6
Effectiveness
Packaging
Texture
Value for money

6 of 6 reviewers recommend this product

Repurchase
5
1
Yes
No
Maybe

Tangle Teezer Aqua Splash The Water-Loving Detangling Hairbrush features an innovative upright and handy design, allowing water to drain quickly after use. The ergonomic oval body ensures a firm, non-slip grip for ease of use in water. This brush is suitable for use during shampooing and at shower, swimming, seaside and spa.

Tangle Teezer Aqua Splash The Water-Loving Detangling Hairbrush has revolutionary convex teeth that delivers pain-free detangling. It helps distribute conditioners and shampoos evenly. This brush provides water-rinsing and self-cleaning functions.

Tags:

Community Review

Sort By

User's Rating

Effectiveness
Packaging
Texture
Value for money

27 February 2019

Purchased at Sociolla

Penemuan sisi paling jenius selain The Wet Brush! Ga lebay, tapi ini emang sisir enak banget! walaupun agak bingung sama bentuknya, tapi brittlenya itu enak abis, awal beli aku agak takut kalo bakal keras, karena aku pernah cobain yang detangled brush dari t*mmi* dan itu emang keras, aku ga suka. tapi si tangle teezer ini beda, bener bener anti kusut, ga bikin sakit, dan somehow si brittlenya ini bikin sensasi kaya lagi dipijet gitu pas sisiran, kalo the wet brush kan emang beneran lembut banget. dan aku ngerasa kalo sisiran pake ini rambutku jadi lebih cepet kering sih. super love sama tangle teezer, semoga bisa ada diskon lagi biar bisa nyobain yang pocket
(0)
(0)

User's Rating

Effectiveness
Packaging
Texture
Value for money

17 January 2019

Purchased at Sociolla

Produk Tangle Teezer pertama saya😊 Ternyata ukurannya tidak compact jadi kurang enak klo dibawa traveling Mengurangi rontok terutama pada rambut basah dan rambut ga mungkin kusut kalau pake brush ini..
(0)
(0)

User's Rating

Effectiveness
Packaging
Texture
Value for money

17 June 2018

Purchased at Sociolla

I found this product to be very useful to detangle your hair while wet, be it while shampooing or after putting on conditioner/ hair mask. It reduces hair fall, and it makes application and distribution of conditioner/ hair mask more even and efficient. Loving it.
(0)
(0)

User's Rating

Effectiveness
Packaging
Texture
Value for money
Olivia

Olivia flanuel

5.0

09 February 2018

Sisir ini ku pake pas keramas seperti video tutorial tangle teezer enak banget dipake rasa nya rambut lbh bersih pas setelah keramas
(0)
(0)

User's Rating

Effectiveness
Packaging
Texture
Value for money
Adis

Adis Kasandra

5.0

06 February 2018

sisir ini cocok banget buat rambut yang suka kusut setelah keramas, salah satunya aku, aku setiap abis keramas langsung menyisir rambut dengan aqua splash ini tanpa ada kusut sama sekali dan ga ada rontok, recommended
(0)
(0)

Popular Reviews

Vaseline

Repairing Jelly

4.4
10437 Reviews

Beauty Glossary

E

Istilah untuk menyebut lapisan terluar pada gigi. Enamel merupakan lapisan keras dan tebal yang terbuat dari 96% bahan-bahan mineral. Enamel...

Enamel

Stay in the loop!

Follow us on social media