ATUR ULANG PASSWORD

Atur ulang password

Lupa password Anda? Masukkan alamat email.

The Wet Brush Water Droplet Holiday

The Wet Brush Water Droplet Holiday

User's Average Rating

5.0

Effectiveness

5.0/5

Packaging

5.0/5

Texture

5.0/5

Value for money

5.0/5

3 of 3 reviewers recommend this product

Repurchase

yes

3

no

maybe

Banish knots and tangles with the Wet Brush Holiday 'Water Drop' Hair Brush; a professional tool with a unique, textured design. Featuring durable IntelliFlex® bristles that bounce back to their original form after each stroke, the brush glides through hair without snagging to help prevent split ends and breakage.

Suitable for sensitive scalps, the gentle SofTips™ deliver a stimulating massaging action, whilst its ergonomic handle sits comfortably in the hand for effortless brushing of all hair types, including extensions, wigs and children's. Perfect for travelling and for wet or dry hair, you can expect calm, manageable locks with a sleek finish.

Tags:

Community Review

Sort By

21 December 2018

Effectiveness

5.0/5

Packaging

5.0/5

Texture

5.0/5

Value for money

5.0/5

Ehmm salah satu sisir favorite aku ynihh lembut brushnya ga biki kulit kepala sakitt gitu terus gampang banget buat rambut jadi ga kusut dan cepet buat nyisir.
(2)
(0)

17 December 2018

Purchased at Sociolla

Effectiveness

5.0/5

Packaging

5.0/5

Texture

5.0/5

Value for money

5.0/5

I’ve been using this for a few years and it’s the best brush i’ve ever had, the brush is soft and it detangled ur hair very easy and fast without any pain, otomatis ngurangin rontok jg pas sisir, bersihinnya juga gampang sayangnya sisirnya emg gede bgt sih susah dibawa kemana2, tp kayanya ada versi travel sizenya jg deh, love this brush pokonya
(0)
(0)

24 July 2018

Purchased at Sociolla

Effectiveness

5.0/5

Packaging

5.0/5

Texture

5.0/5

Value for money

5.0/5

Sangat amat menyukai sisir yang satu ini lembut banget, dulu males banget nyisir karna rambut aku tu kusut banget jadi butuh waktu ekstra buat nyisir. Tpi sejak beli ini tu nyisir rambut gak jadi kendala lagi walaupun rambut masih tetep rontok tpi berkurang banyak berkat sisir wet brush ini love ❤
(2)
(0)

Popular Reviews

Vaseline

Repairing Jelly

4.4
10563 Reviews

Beauty Glossary

Masker dalam bentuk lembaran yang sudah direndam oleh essence atau kandungan lain yang bermanfaat untuk kulit. Jenis masker ini dipopulerkan...

Sheet Mask

Stay in the loop!

Follow us on social media