ATUR ULANG PASSWORD

Atur ulang password

Lupa password Anda? Masukkan alamat email.

Tangle Teezer His & Hers Pack

Tangle Teezer His & Hers Pack

User's Average Rating

4.4

Effectiveness

4.7/5

Packaging

4.7/5

Texture

4.3/5

Value for money

4.0/5

3 of 3 reviewers recommend this product

Repurchase

yes

2

no

1

maybe

The perfect gift you can both enjoy. Tangle Teezer's His and Hers Duo Pack features a brush for you, and a brush for him.

Perfect to use wherever you are, each compact brush is shaped to fit perfectly in the hand for ultimate control, and features unique bristles which effortlessly glide through wet or dry hair to detangle knots, without snagging or pulling. The men's Tangle Teezer is also great for smoothing out unruly beards. Suitable for all hair types, the coveted brush allows you to add volume, texture and shine to your hair. Complete with a removable cover to protect its innovative teeth from fluff, dirt and bacteria.

Tags:

Community Review

Sort By

01 June 2019

Purchased at Sociolla

Effectiveness

5.0/5

Packaging

5.0/5

Texture

4.0/5

Value for money

4.0/5

Aku beli ini karena mau ngasih pacarku brush yg silver. Soalnya kalau beli yg terpisah kan mahal yak, jadi yaudah beli dua ini sekalian buat aku pake juga satunya.
(0)
(0)

02 July 2018

Effectiveness

4.0/5

Packaging

4.0/5

Texture

4.0/5

Value for money

4.0/5

engga terlalu harsh di rambut, sisirnya ga memperparah rontok di rambut aku dan bentuknya unik, kalo harganya emang lumayan pricey tapi kalo menurut aku worth it.
(0)
(0)

28 June 2018

Effectiveness

5.0/5

Packaging

5.0/5

Texture

5.0/5

Value for money

4.0/5

aku beli ini buat aku dan kakakku. ini enak buat dibawa travel. terus enak dipegang juga karena bentuknya yang memudahkan tangan buat pegang. sisir ini ga bikin rambutku kusut dan bikin rambutku haluuuuss banget! dia nyisir bagian kusut dengan mudah dan ga sakit. pokonya juara!
(0)
(0)

Popular Reviews

Vaseline

Repairing Jelly

4.4
10816 Reviews

Beauty Glossary

Merupakan teknik membentuk permukaan kulit sehingga lebih rata dan halus dengan cara membuang lapisan kulit paling atas. Dermabrasi biasanya...

Dermabrasi

Stay in the loop!

Follow us on social media