ATUR ULANG PASSWORD

Atur ulang password

Lupa password Anda? Masukkan alamat email.

Calvin Klein CK2 EDT 100ml

Calvin Klein CK2 EDT 100ml

User's Average Rating

4.7

Long wear

4.8/5

Packaging

4.8/5

Value for money

4.4/5

10 of 10 reviewers recommend this product

Repurchase

yes

4

no

maybe

6

fresh.    warm.   electric.

 

ck2 embodies the thrill of life and celebrates the diversity of connections between two people. two individuals defined by who they are, not what they are.  one gender-free fragrance for a man or a woman, without prejudices, to unite and create an experience that can be shared together in love, lust and friendship. we come together void of stereotypes and free of conformity; a youthful connection between 2 peopleto celebrate the differences that make our connections richer and define what makes us, us.  life is better when we are 2.

 

ck2 is a dual-faceted scent that balances the urban with the natural and fresh. the fragrance opens with an unexpected spice of wasabi flavor deepened by an underlying note of magnetic, creamy warmth.  the strikingly fresh top note, evocative of the electricity of contact, is complemented by solar heat and a feeling of warm stones on a hot day. the energy of floral accords pulses through the heart with rich sensuality, while wet cobblestones bring a mineral splash to generate electric freshness.  the drydown of jasmine is enhanced by the scent of vetiver and blends with the creamy fieriness of sandalwood and sensual musks, blending together to envelop the electricity of magnetic warmth. complex while cool and natural, two fragrance worlds merge together to create an exuberant, intimate and contrasted connection. 

 

fragrance: urban woody fresh

 

top:      wasabi, mandarin, violet leaf absolute

mid:     wet cobblestones, orris concrete, rose absolute

dry:      vetiver, incense, sandalwood

 

 

Tags:

Community Review

Sort By

02 January 2019

Long wear

5.0/5

Packaging

5.0/5

Value for money

5.0/5

beli nya yg set miniatur karena coba coba dulu. enak bgt wangi nya! seger dan maskulin gitu. awet seharian wangi nya. harus coba deh calvin klein yg ini!
(0)
(0)

04 December 2018

Purchased at Sociolla

Long wear

5.0/5

Packaging

5.0/5

Value for money

4.0/5

Kemarin belinya pas dapat diskon. Botolnya unik, wangi parfumnya enak, segar dan ada aroma2 kayunya. Wanginya juga lumayan tahan lama. Aromanya cocok buat wanita maupun pria.
(0)
(0)

03 December 2018

Long wear

4.0/5

Packaging

3.0/5

Value for money

4.0/5

Smells fresh with a hint of citrus. Ketahanannya lumayan sekitar 6 jam, normal lah untuk ukuran eau de toilette. Since its unisex jd flexibel, aku biasa bawa pas lg traveling jd bisa jg dipake buat suamiku. Practical, right? Hahaha
(0)
(0)

26 September 2018

Purchased at Sociolla

Long wear

5.0/5

Packaging

5.0/5

Value for money

5.0/5

As usual CK2 for unisex, wangi buah dan seger banget. Cocok untuk pagi ataupun siang. Bisa kongsian sama suami ataupun pacar. Tasnya juga kece banget!!
(1)
(0)

22 June 2018

Long wear

5.0/5

Packaging

5.0/5

Value for money

4.0/5

For honest, soal parfum aku ga muluk-muluk, apalagi kalo sampe ngerogoh kocek dalem-dalem, but this one able to make me fall in love ( although to buy it i would think over and over again:') ) maklum biasanya juga jarang pake parfum:3 dan baunya itu seger, engga mandi pun bau badan masih bisa ter-cover xD
(0)
(0)

Popular Reviews

Vaseline

Repairing Jelly

4.4
10632 Reviews

Beauty Glossary

Animal Testing merupakan proses uji coba pada hewan yang biasanya dilakukan untuk mengetes sebuah produk kecantikan sebelum diluncurkan ke p...

Animal Testing

Stay in the loop!

Follow us on social media