ATUR ULANG PASSWORD

Atur ulang password

Lupa password Anda? Masukkan alamat email.

Yves Rocher Mandarin Lemon Cedar Eau De Toilette

Yves Rocher Mandarin Lemon Cedar Eau De Toilette

User's Average Rating

3.9

Long wear

3.3/5

Packaging

4.3/5

Value for money

4.2/5

4 of 6 reviewers recommend this product

Repurchase

yes

3

no

maybe

3

Mandarin Lemon Cedar Eau De Toiletter - 100 ml 

The benefits of a dynamic eau de toilette for an energized body and mind
Our unique chain of experts since 1959, have chosen essential oils of Mandarin, Lemon and Cedar for this eau de toilette with its energizing benefits. This fragrant, energizing composition, a combination of invigorating citrus fruit peel, lemon-lime and mandarin, enhanced by aromatic and woody accords of cedar, is a real vitamin boost.Beauty PromiseThe skin is delicately perfumed, the body and mind are energized. Secret of the BotanicalA highly stimulating cocktail of Mandarin, Lemon and Cedar essential oils for a really energizing routine! To be used each time you need to recover your vital energy. Essential oil of Mandarin Grown around the Mediterranean, the Mandarin tree enjoys the Southern climate to nurture its fruit and their sun-soaked aroma. The Mandarin essence brings energy thanks to its tangy freshness with delicious sugary accents. Essential oil of Lemon Yves Rocher has chosen the Lemon originally from the Far East. Traditionally used as a powerful medicinal plant, it is recognized for its simulating and invigorating properties. Its active ingredient is obtained by cold pressing the peel. Essential oil of Virginia Cedar Even at the heart of winter, the Cedar imposes its calm resistance. Its singular and woody fragrance is good for the body and mind.

Tags:

Community Review

Sort By

26 June 2019

Purchased at Sociolla

Long wear

4.0/5

Packaging

5.0/5

Value for money

5.0/5

  • Size: 100 ml
Mandarin lemon cedar edt ini wanginya soft dan basically lebih kearah citrus dan woodsy gitu. Harganya super oke, tapi downside nya sama seperti edt lain, wanginya ngak tahan terlalu lama
(0)
(0)

24 June 2019

Long wear

4.0/5

Packaging

5.0/5

Value for money

5.0/5

  • Size: 100 ml
wanginya asli enak banget menurutku manis parfum cewek tapi gak kemanisan. wanginya lembut ada kayak lemon lemonnya gitu wanginya. tahan lama juga, tahan untuk setengah tahun di aku. jatohnya hemat
(0)
(0)

18 May 2019

Purchased at Sociolla

Long wear

3.0/5

Packaging

4.0/5

Value for money

4.0/5

  • Size: 100 ml
baunya enak dan seger isinya banyak tetapi ga awet . seger banget sih ini bau nya. belinya pas diskon di Sociolla kalau harag aslinya mahal hiks ga bikin pusing baunya
(0)
(0)

19 December 2018

Long wear

4.0/5

Packaging

4.0/5

Value for money

4.0/5

  • Size: 100 ml
Ga begitu bertahan wanginya tapi setelah dipakai wanginya seger bgt. Yg bikin seger itu karena dia ada wangi citrus dan lemonnya malah menurutku sih wanginya ga cewe-cewe bgt jd cowo jg bisa pake
(0)
(0)

04 December 2018

Long wear

4.0/5

Packaging

4.0/5

Value for money

4.0/5

  • Size: 100 ml
ga terlalu long lasting tapi lumayan sii, wanginya tipe wangi yang seger bukan yang manis tapi bukan lemon nya yang dominan. buat yang suka wangi feminim mungkin ini bukan yang kalian cari, ini lebih tipe cheerful dan bukan pusat perhatian gitu (gimana ya jelasinnya). Trus packagingnya lucu dari kaca tapi kalo dibawa travelling harus lebih hati hati, tapi kalo dibawa tas biasa mah tahan kok
(0)
(0)

Popular Reviews

Vaseline

Repairing Jelly

4.4
10796 Reviews

Beauty Glossary

Lihat ketombe.

Dandruff

Stay in the loop!

Follow us on social media